Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

H λαμπερή βραδιά στο ετήσιο Gala της Ελληνικής Ένωσης Επιχειρηματιών με παρουσιάστρια την Κατερίνα Παναγοπούλου

Η Κατερίνα Παναγοπούλου παρουσίασε το ετήσιο Gala της Ελληνικής Ένωσης Επιχειρηματιών. Η Ελληνική Ένωση Επιχειρηματιών (Ε.ΕΝ.Ε.) συνδυάζοντας την εορταστική περίοδο με τα 36 χρόνια δυναμικής παρουσίας της στη χώρα, διoργάνωσε Gala – black tie στο Ecali Club.

Η βραδιά 

Οι σημαντικότεροι επιχειρηματίες της χώρας, εκπρόσωποι της πολιτικής ηγεσίας και του καλλιτεχνικού χώρου και σύσσωμα τα Μέλη της Ένωσης, έδωσαν το «παρών» σε μια λαμπρή βραδιά που, μεταξύ άλλων, έλαβαν χώρα επιχειρηματικές συζητήσεις για τον απολογισμό της χρονιάς.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς πραγματοποιήθηκαν τιμητικές βραβεύσεις σε επιχειρηματίες που ξεχώρισαν για το έργο τους. Τη βραδιά παρουσίασε η δημοσιογράφος του MEGA Kατερίνα Παναγοπούλου και έντυσε μουσικά ο Γιώργος Θεοφάνους.

Ομιλίες πραγματοποίησαν η τέως πρόεδρος Πρόεδρος της Κροατίας Kolinda Grabar – Kitarović, ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Κωστής Χατζδάκης, η Υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη και ο προεδρος της Ένωσης Κρίστιαν Χατζημηνάς

Βραβείο απένειμε ο επίτιμος πρόεδρος της ΕΕΝΕ και διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου Ιατρικό Αθηνών κ. Βασίλης Αποστολόπουλος.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!