Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Κηδεία Βασίλη Καρρά: Στο Κοκκινοχώρι το τελευταίο αντίο του “άρχοντα” της νυχτερινής διασκέδασης – Πλήθος κόσμου και συναδέλφων στην τελετή

Την Τετάρτη 27/12, πραγματοποιήθηκε η κηδεία του μεγάλου λαϊκού τραγουδιστή Βασίλη Καρρά. Έπειτα από το τεράστιο λαϊκό προσκύνημα της σορού που πραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη, την Τρίτη 26/12.

Η κηδεία του “άρχοντα” της νυχτερινής διασκέδασης

Οι κάτοικοι του Κοκκινοχωρίου Καβάλας υποδέχθηκαν τη σορό του δημοφιλούς τραγουδιστή Βασίλη Καρρά με χειροκροτήματα, δάκρυα, λουλούδια και με επιφωνήματα. Από τους πρώτους έφτασαν στην εκκλησία ήταν ο αδερφός του. Λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι έφτασε η σορός του Βασίλη Καρρά στην εκκλησία.

Μετά το Τρισάγιο, ακολουθεί η ταφή του. Η σορός του λαϊκού τραγουδιστή μεταφέρεται στο νεκροταφείο με τη συνοδεία της φιλαρμονικής «Απόλλων Ροδολίβους».

Διαβάστε επίσης: Κηδεία Βασίλη Καρρά: Η Δέσποινα Βανδή μαζί με τον Βασίλη Μπισμπίκη – Πάολα, Αντώνης Ρέμος και Νίκος Οικονομόπουλος στο τελευταίο αντίο

Ανάμεσα στο πλήθος κόσμου που βρίσκεται στο Κοκκινοχώρι Καβάλας βρίσκονται αρκετοί επώνυμοι. Η Πάολα, που συνεργάστηκε για χρόνια με τον Βασίλη Καρρά έφτασε συγκινημένη στον τόπο καταγωγής του καλλιτέχνη συνοδευόμενη από τον πρώην συζύγο και πατέρα του παιδιού της Φώτη Ζογλοπίτη. Δίπλα της είναι και ο νυν σύντροφος της τραγουδίστριας.

Στο Κοκκινοχώρι έφτασε και ο Αντώνης Ρέμος που ήταν για χρόνια φίλος του Βασίλη Καρρά.

Oι τραγουδιστές Χρήστος Δάντης, Σάκης Αρσενίου και Χρήστος Μενιδιάτης δίνουν επίσης το «παρών» στο τελευταίο αντίο προς τον μεγάλο καλλιτένχη.

Το ύστατο χαίρε λέει στον Βασίλη Καρρά και η ομάδα των Unboxholics που διατηρούν ένα από τα δημοφιλέστερα ελληνικά κανάλια στο YouTube και συνεργάστηκαν με τον Βασίλη Καρρά τόσο σε δικά τους βίντεο, όσο και σε βίντεο κλιπ του καλλιτέχνη.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!