Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Βασίλης Καρράς: Σάλος στο διαδίκτυο για φωτογραφία του τραγουδιστή μέσα από το νοσοκομείο – Έγινε ως και πρωτοσέλιδο

Σάλος έχει ξεσπάσει τόσο στο διαδίκτυο, όσο και στην δημόσια κοινή γνώμη,  με φωτογραφία του Βασίλη Καρρά μέσα από το νοσοκομείο. Η φωτογραφία πρώτα διέρρευσε στο διαδίκτυο και έπειτα έγινε “πρώτο” θέμα σε καθημερινή εφημερίδα, όντας στην πρώτης της σελίδα. Για το απαράδεκτο αυτό γεγονός έκανε λόγο και το επίσημο fan club του τραγουδιστή.

Η ανακοίνωση

“Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για το άνευ προηγουμένου κύμα συμπαράστασης για την απώλεια του αγαπημένου μας καλλιτέχνη Βασίλη Καρρά! Σύσσωμος ο καλλιτεχνικός χώρος της Ελλάδας αλλά και χιλιάδες απλού κόσμου που αγάπησε τον Βασίλη, μας βομβαρδίζει από εχθές με αμέτρητα μηνύματα συμπαράστασης στα social media τα οποία θα χρειαστούν ημέρες ή και εβδομάδες για να διαβαστούν ενώ είναι εντελώς αδύνατον να απαντηθούν. Αυτή είναι η μεγαλύτερη απόδειξη για το ήθος, την ποιότητα, τον χαρακτήρα του Βασίλη μας και για το καλλιτεχνικό του μέγεθος! Είναι επίσης μια μικρή παρηγοριά στο πένθος μας..

Υ.Γ Το γεγονός ότι διέρρευσε φωτογραφία του καλλιτέχνη από τις τελευταίες του στιγμές στο νοσοκομείο από τον οποιοδήποτε μας βρίσκει κάθετα αντίθετους και το καταδικάζουμε. Ο δικός μας ο Βασίλης δεν θα ήθελε ποτέ να μας αποχαιρετήσει με αυτόν τον τρόπο και να θυμόμαστε αυτή την εικόνα”, ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!