Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Κοκκινοχώρι Καβάλας: Συρρέει ο κόσμος στη γενέτειρα του Βασίλη Καρρά – Με αυτοκινητοπομπή η σορός του από Θεσσαλονίκη

Πέφτει σήμερα η αυλαία για τον μεγάλο Βασίλη Καρρά στην ιδιαίτερη πατρίδα του, το Κοκκινοχώρι Καβάλας όπου θα γίνει η ταφή του.

Ήδη η αυτοκινητοπομπή 20 0χημάτων με τη σορό του έχει ξεκινήσει από τη Θεσσαλονίκη όπου χθες εκτέθηκε σε λαϊκό προσκύνημα με χιλιάδες κόσμου να προσέρχονται στον ναό της Του Θεού Σοφίας.

Η τελετή της ταφής είναι προγραμματισμένη για τις 12 το μεσημέρι

Έξω από το εκκλησάκι του Αγίου Νέστορα στο χωριό του τραγουδιστή έχει παραταχθεί μπάντα ενώ πολλά είναι τα στεφάνια που και εδώ έχουν φτάσει για τον Βασίλη Καρρά, ανάμεσά τους αυτά του καλό του φίλου Νίκου Κοκλώνη, του J2US, του Open, της δισκογραφικής Minos EMI.

Μάλιστα το Οpen απόψε στις 22.30 θα φιλοξενήσει αφιέρωμα στη μνήμη του τραγουδιστή.

Όπως αποκάλυψε ο Νίκος Γεωργιάδης στο Πρωινό Σουσού, ο Αντώνης Ρέμος ήταν από τους τελευταίους ανθρώπους που τον είδαν καθώς τον επισκέφτηκε πρόσφατα.

Ο σπουδαίος λαϊκός ερμηνευτής έφυγε από τη ζωή παραμονή των Χριστουγέννων, σε ηλικία 70 χρόνων, βυθίζοντας στο πένθος τους δικούς του ανθρώπους, αλλά και όλη την Ελλάδα «Απ΄τον Βορρά μέχρι τον Νότο».

Δίνοντας μιας σκληρή και γενναία μάχη με τον καρκίνο εδώ και 1,5 χρόνο ο άρχοντας της νύχτας κατάφερε πολλές φορές να βγει νικητής, αλλά η επιβαρυμένη υγεία του δεν του επέτρεψε να ξεπεράσει τον covid.

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!