Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Βασίλης Καρράς: Με δάκρυα στα μάτι αποχαιρετούν οι θαυμαστές τον “άρχοντα” της πίστας

Σε κλίμα συγκίνησης πραγματοποιείται το λαϊκό προσκύνημα της σορού του Βασίλη Καρρά. Φανερά συγκινημένοι και χωρίς να μπορούν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους εμφανίστηκαν στον Ιερό Ναό της του Θεού Σοφίας στη Θεσσαλονίκη οι θαυμαστές του Βασίλη Καρρά.

Η συγκίνηση στο λαϊκό προσκύνημα

Χιλιάδες κόσμου συγκεντρώθηκαν έξω από τον Ναό από νωρίς το πρωί προκειμένου να πουν το τελευταίο αντίο στον αγαπημένο τους καλλιτέχνη, τον δικό τους «άρχοντα» όπως τον αποκαλούσαν. Η σορός του Βασίλη Καρρά έφτασε στο σημείο λίγα μόλις λεπτά μετά τις 10 συνοδεία των δυο γυναικών της ζωής του, της συζύγου του Χριστίνας και της κόρης του Ειρήνης, που εμφανίστηκαν συντετριμμένες αδυνατώντας να πιστέψουν ότι ο αγαπημένος τους άνθρωπος δεν είναι πια μαζί τους. Την ώρα που η σορός του Βασίλη Καρρά έφτασε στον Ιερό Ναό, το πλήθος κόσμου που ήταν εκεί, ξέσπασε σε χειροκροτήματα ενώ φώναζαν «Αθάνατος» και «Είσαι παντού». Οι χιλιάδες θαυμαστές του Βασίλη Καρρά, που θα τον κρατούν ζωντανό στη μνήμη τους μέσα από τα τραγούδια του, δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν τη συγκίνησή τους, μάλιστα, όπως θα δεις και στις φωτογραφίες που ακολουθούν πολλοί ήταν εκείνοι που δάκρυσαν.

Η εξόδιος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί στις 12:30, και θα τελεστεί από τον Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης, Φιλόθεο, ενώ η ταφή θα γίνει στην γενέτειρά του, το Κοκκινοχώρι Καβάλας την Τετάρτη 27/12 στις 12:00.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!