Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Απίστευτο! Δείτε ποιο είναι το πραγματικό όνομα της Αποστολίας Ζώη (VIDEO)

Η Αποστολία Ζώη βρέθηκε καλεσμένη, το βράδυ της Πέμπτης 14 Απριλίου, στο «The 2night Show» και, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου το πραγματικό της επίθετο, τον λόγο που αποφάσισε να το αλλάξει, αλλά και ποια ήταν η… νονά της!

«Το «Ζώη» είναι καλλιτεχνικό ψευδώνυμο. Ε τι θα ήταν; Φανταστικό είναι… Άστο το κανονικό μου επίθετο είναι τεράστιο. Αποστολία Καλαμπούκα… Ο Χριστός και η Παναγιά. Κάποιος ήταν καλαμποκάς από το σόι. Έγραφα δύο ώρες…», είπε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.

Και κατόπιν πρόσθεσε: «Το «Ζώη» το σκέφτηκε η Εύη Δρούτσα. Ήταν η γυναίκα που μου έκανε τον πρώτο δίσκο παραγωγή. Είμαστε στο γραφείο. Μου λέει: «Εννοείται ότι με αυτό το επώνυμο δεν είναι δυνατό να κάνεις πορεία σε αυτό το χώρο». Την ρωτάω: «Βρε Ευάκι μου πώς θα γίνει; Μισό λεπτό κορίτσι μου», μου απάντάει. Ανοίγει το καρνέ της και αρχίζει να ψάχνει ονόματα στον τηλεφωνικό της κατάλογο… Είχαμε πει ό,τι μπορείς να φανταστείς… Φτάσαμε στον Πάνο Ζώη και μου λέει:«Πάνος Ζώης… Αποστολία Ζώη». Δεν τον ήξερα, τον έμαθε τότε!».

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!