Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Βασίλης Καρράς: “Απ’ τον Βορρά μέχρι τον Νότο” έφτασαν οι θαυμαστές στο λαϊκό προσκύνημα – Πάνω από 2.000 έχουν δώσει το παρόν – 30 λεωρορεία φτάνουν από την Αθήνα

Σε λαϊκό προσκύνημα έχει βγει η σορός του Βασίλη Καρρά. Απλοί θαυμαστές του συγγενείς, καλλιτέχνες, από κάθε μεριά του κόσμου έχουν δώσει το παρόν. 

Η σορός του αγαπημένου λαϊκού τραγουδιστή θα βρίσκεται για μερικές ώρες στον Ιερό Ναό της του Θεού Σοφίας στην Θεσσαλονίκη, προκειμένου φίλοι και θαυμαστές του να μπορέσουν να τον αποχαιρετήσουν. Αμέσως μετά πρόκειται να γίνει η εξόδιος ακολουθία ενώ η ταφή του τραγουδιστή θα πραγματοποιηθεί αύριο 27/12 στο Κοκκινοχώρι Καβάλας, όπως ο ίδιος επιθυμούσε.

Από νωρίς, έξω από τον Ιερό Ναό της του Θεού Αγίας Σοφίας έχει συγκεντρωθεί πλήθος κόσμου προκειμένου να αποχαιρετήσει τον αγαπημένο καλλιτέχνη με το κλίμα να είναι ιδιαιτέρως βαρύ.

Πάνω από 2.000 άτομα έχουν δώσει το παρόν 

Πάνω από 2.000 άτομα έχουν δώσει το παρόν, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, μάλιστα στο ίδιο ρεπορτάζ αναμένονται και 30 λεωφορεία από την Αθήνα. Θαυμαστές από όλο τον κόσμο έχουν σπεύσει να αποχαιρετήσουν τον Βασίλη Καρρά. Από την  Κρήτη μέχρι την Θράκη και από την Γερμανία ως την Αυστραλία, θαυμαστές βρίσκονται στην Θεσσαλονίκη για να “προσκυνήσουν” την σορό του.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!