Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Τζένη Μπαλατσινού: Χριστούγεννα αγκαλιά με τον γιο της, Παναγιώτη

Οικογενειακά Χριστούγεννα για την Τζένη Μπαλατσινού και τον Βασίλη Κικίλια! Η γνωστή παρουσιάστρια – επιχειρηματίας, το βράδυ της παραμονής δημοσίευσε μια τρυφερή φωτογραφία.

Η φωτογραφία αγκαλιά με τον γιο της

Κρατώντας αγκαλιά τον γιο της, Παναγιώτη – Αντώνιο κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο του σπιτιού της, η Τζένη Μπαλατσινού έγραψε στην ανάρτησή της: “Χρόνια πολλά! Υγεία, αγάπη ευτυχία και καλοσύνη.  Φιλέψαμε τον Άγιο Βασίλη  με γάλα και μπισκότα”, έγραψε χαρακτηριστικά με τους διαδικτυακούς της φίλους να στέλνουν τις ευχές του για τις γιορτές. 

Ο Βασίλης Κικίλιας σε πρόσφατη συνέντευξή του είχε εξομολογηθεί για τον γιο του: “Είμαι χαζομπαμπάς το παραδέχομαι. Ο γιος μου γεννήθηκε Χριστούγεννα του 2020. Άλλαξε τη ζωή μας και πράγματι επειδή κάνω μία δύσκολη και απαιτητική δουλειά, είναι «κόκορας», ξυπνάει κάθε πρωί και αν είμαι τυχερός τον προλαβαίνω λίγο πριν κοιμηθεί το βράδυ”, είχε αναφέρει για τον γιο του ο οποίος πλέον είναι τριών ετών, αφού σήμερα 25 Δεκεμβρίου έχει τα γενέθλιά του.

Από την άλλη, η Τζένη Μπαλατσινού τα τελευταία χρόνια παραχωρεί ελάχιστες συνεντεύξεις, καθώς όπως είχε δηλώσει, δεν είναι στα άμεσα σχέδιά της να επιστρέψει στην τηλεόραση, δίνοντας προτεραιότητα στην οικογένειά της και στις υπόλοιπες υποχρεώσεις της.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!