Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Βασίλης Καρράς: Η καψούρα για τον ΠΑΟΚ και το θρυλικό…“ΠΑΟΚ, ουίσκι και του Καρρά οι δίσκοι”

Όποιο κέντρο κι αν εμφανιζόταν στη Βόρεια Ελλάδα (και όχι μόνο) μετατρεπόταν σε χώρο… λαϊκού προσκυνήματος των απανταχού φίλων του ΠΑΟΚ. Ένα δικό τους παιδί, ένα γνήσιο τέκνο της Τούμπας, ένας αυθεντικός ΠΑΟΚτσής (όπως τον αποκάλεσε η ΠΑΕ στο δικό της λιτό αποχαιρετιστήριο μήνυμα) έγραφε ιστορία στη νυχτερινή ζωή της χώρας και η διαδρομή του ως την κορυφή του ελληνικού πενταγράμμου έφερνε στον “Δικέφαλο του Βορρά” αύρα πρωταθλητισμού, στα δύσκολα, στα “πέτρινα χρόνια” του συλλόγου.

Τι ήταν η ΠΑΟΚάρα του για τον Βασίλη Καρρά: “H καψούρα μου”, όπως τον είχε αποκαλέσει στα επινίκια της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος το 2017, στην πίστα της “Πύλης Αξιού”.

“Βασίλη τη ψηφίζεις;”… τον ρώτησαν μερικά χρόνια αργότερα Γιώργος Λιάγκας και Φαίη Σκορδά κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στο πλατό του “Πρωινού”. “Μόνο ΠΑΟΚ”, ήταν η απάντησή του…

Η λατρεία του Βασίλη Καρρά στον Λουτσέσκου

Ο Βασίλης Καρράς είχε αδυναμία σε πολλούς ποδοσφαιριστές που τίμησαν με την πάροδο των ετών τη φανέλα του ΠΑΟΚ και φυσικά βρίσκονταν παραδοσιακά στα πρώτα τραπέζια να τον ραίνουν με λουλούδια. Τα τελευταία χρόνια, όμως, η αδυναμία του είχε ονοματεπώνυμο: Ραζβάν Λουτσέσκου!

Οι δύο άνδρες διατηρούσαν ιδιαίτερα φιλική σχέση και είναι χαρακτηριστικό ότι όταν ο Καρράς βρέθηκε στο Βουκουρέστι για να δώσει μια μεγάλη συναυλία, ο προπονητής του ΠΑΟΚ βρισκόταν στην πρώτη σειρά των καθισμάτων για να τον αποθεώσει.

“Τον αγαπώ αυτόν τον άνθρωπο. Νομίζω ότι θα μας οδηγήσει στο Champions League. Δημιούργησε μια ισχυρή ομάδα στον ΠΑΟΚ, την έκανε νούμερο ένα και για εμάς της Θεσσαλονίκης, ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε επίπεδο θεότητας” είχε δηλώσει ο Βασίλης Καρράς σε ΜΜΕ της Ρουμανίας.

“ΠΑΟΚ, ουίσκι και του Καρρά οι δίσκοι”

Τον λάτρευαν τον Καρρά οι φίλοι του ΠΑΟΚ, όπως λάτρευε ανιδιοτελώς κι εκείνος την ομάδα της καρδιάς του. “ΠΑΟΚ, ουίσκι και του Καρρά οι δίσκοι” ήταν ένα από τα πιο ιδιαίτερα συνθήματα που συνόδευαν τις αναμνήσεις ενός τραγουδιστή που είχε την ικανότητα να αγγίζει τις ψυχές των ανθρώπων.

Ποιος μπορεί να ξεχάσει την ατάκα του σε συναυλία στη Στουτγκάρδη της Γερμανίας, το 2011, όταν κάποιοι φίλοι του “Δικέφαλου του Βορρά” που βρίσκονταν στο πλήθος άρχισαν να του τραγουδούν “ΠΑΟΚάρα έχω τρέλα μες στο μυαλό”. Εκείνος διέκοψε το πρόγραμμά του, τους κοίταξε και είπε “τα ΠΑΟΚια είναι σεβασμός”.

Όπου κι αν ταξίδευε, όσο μακρινή κι αν ήταν η γωνιά της Υφηλίου που έδινε συναυλίες, κουβαλούσε πάντα μαζί του την αγάπη του για τον ΠΑΟΚ. Όπως το 2016 σε περιοδεία του στις Ηνωμένες Πολιτείες, όταν επισκέφτηκε το Σύνδεσμο Φίλων ΠΑΟΚ της Νέας Υόρκης και είδε μαζί τους το ντέρμπι με τον Ηρακλή που διεξαγόταν για το πρωτάθλημα της Super League. Ήταν ένας από τους Συνδέσμους στους οποίους είχε γίνει μέλος!

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!