Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

O καλλιτεχνικός κόσμος αποχαιρετά τον Βασίλη Καρρά – Το αντίο του Σταμάτη Γονίδη, του Κωνσταντίνου Αργυρού, της Πέγκυ Ζήνα και το μήνυμα που ραγίζει καρδιές του Αντώνη Ρέμου

Ο Βασίλης Καρράς “έφυγε” από την ζωή την παραμονή των Χριστουγέννων. Τα προβλήματα υγείας του Βασίλη Καρρά ήταν γνωστά τα τελευταία δυο χρόνια, ωστόσο, όλοι ήλπιζαν πως ο Βασίλης Καρράς θα καταφέρει να τα ξεπεράσει και να επιστρέψει και πάλι στις πίστες και το κοινό του. Τελικά, ο Βασίλης Καρράς δεν τα κατάφερε, αφού τις τελευταίες ημέρες προσβλήθηκε από κορονοϊό, γεγονός που επιβάρυνε την υγεία του, γι’ αυτό και χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο Διαβαλκανικό Νοσοκομείο, στη Θεσσαλονίκη, όπου και άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 70 ετών.

Το αντίο του Σταμάτη Γονίδη

Όλος ο καλλιτεχνικός κόσμος, από την ώρα που έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου του θρηνεί για τον χαμό του, και τα μηνύματα θλίψης έχουν κατακλύσει το διαδίκτυο. Ανάμεσα σε εκείνους που θέλησαν να πουν το δικό τους «αντίο» στον Βασίλη Καρρά, είναι και ο Σταμάτης Γονίδης που μέσα από την επίσημη σελίδα του στο facebook έγραψε, “Φίλε Βασίλη καλό παράδεισο…Θα μείνω στην κουβέντα μας πριν λίγο καιρό…Συλλυπητήρια στην οικογένειά του και κουράγιο…”.

Το αντίο του Αντώνη Ρέμου 

Ο Αντώνης Ρέμος, που στο παρελθόν είχε συνεργαστεί μαζί του και ανάμεσά τους είχε αναπτυχθεί μια πολύ ωραία σχέση, θέλησε να τον αποχαιρετήσει δημοσιεύοντας ένα βίντεο από μια παλιά τους συνεργασία.

“Ο Βασίλης πέθανε, ο Καρράς θα ζει για πάντα” έγραψε ο Αντώνης Ρέμος.

Μουδιασμένη η Πέγκυ Ζήνα

Η Πέγκυ Ζήνα έκανε λόγο για έναν γενναιόδωρο, γλυκό και αυθεντικό άνθρωπο, σε σύνδεση της στην ΕΡΤ. Μάλιστα, η τραγουδίστρια ανέφερε πως ο θάνατος του Βασίλη Καρρά, έκανε τη φετινή παραμονή Πρωτοχρονιάς άβολη τόσο για εκείνη όσο και τους συναδέλφους της καθώς και για όλο τον κόσμο.

“Όταν μπήκα κι εγώ σε αυτό τον χώρο, έτυχε να δουλέψω μαζί του. Είχαμε μια πάρα πολύ καλή σχέση, μοιραστήκαμε και ένα τραγούδι” είπε αρχικά η Πέγκυ Ζήνα και πρόσθεσε,

“Ο Βασίλης ήταν πάρα πολύ γενναιόδωρος, ήταν ένας γλυκός άνθρωπος με πολύ χιούμορ και αυθεντικός σαν καλλιτέχνης. Πολύ αυθεντικός, έτσι ώστε να είναι αποδεκτός απ’όλους τους χώρους του ελληνικού τραγουδιού. Συνεργάστηκαν μαζί του πολλοί και διαφορετικοί δημιουργοί και καλλιτέχνες”

“Η παραμονή Χριστουγέννων ήταν η πιο άβολη που έχουμε βιώσει, πιστεύω και οι συνάδελφοί μου και εγώ. Πάντα οι λαϊκοί τραγουδιστές λέμε πάρα πολλά τραγούδια του Βασίλη Καρρά, γιατί έχει τις περισσότερες λαϊκές επιτυχίες των τελευταίων 25 – 30 χρόνων, ήταν πάρα πολύ άβολα σήμερα και ήταν και ο κόσμος πολύ μαγκωμένος. Έλαβα τεράστια αγάπη και τεράστια συγκίνηση απόψε” είπε χαρακτηριστικά αναφερόμενη στο κλίμα που επικρατούσε στις πίστες λίγες ώρες μετά την είδηση του θανάτου του.

“Το μόνο που με παρηγορεί είναι ότι ο Βασίλης Καρράς πάλεψε πάρα πολύ με την ασθένειά του, περισσότερο από τον καθένα, το γνωρίζουμε όσοι βρισκόμαστε σε αυτό το χώρο, οπότε ίσως του άξιζε μια τέτοια ευλογημένη μέρα να ταξιδέψει προς τον ουρανό με την ψυχή του” κατέληξε η Πέγκυ Ζήνα.

Ο αποχαιρετισμός του Κωνσταντίνου Αργυρού

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κατά τη διάρκεια της χθεσινοβραδινής του εμφάνισης θέλησε να κάνει μια ξεχωριστή αναφορά στον Βασίλη Καρρά.

“Να’ ναι καλά εκεί που είναι. Θα λείψει από όλη την Ελλάδα αυτός ο άνθρωπος. Τα τραγούδια του ήταν επιρροή και για μένα αλλά και για όλη την Ελλάδα” είπε ο Κωνσταντίνος Αργυρός που στη συνέχεια ερμήνευσε μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Βασίλη Καρρά.

@thimiosdavidoff @Argiros Konstantinos OFFICIAL #argiros #argiros_konstantinos #argyros #kostantinosargiros #karras_vasilis #vasiliskarras ♬ πρωτότυπος ήχος – Thimios davidoff

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!