Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Κατερίνα Παπουτσάκη: “Έκλαιγα, είχα πάθει ψυχοσωματικά προβλήματα – Δεν μπορούσα να το διαχειριστώ”

Η Κατερίνα Παπουτσάκη μίλησε στον Κώστα Τσουρό και στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα».

Η γνωστή ηθοποιός η οποία πρωταγωνιστεί στο μιούζικαλ «Ευαγγελισμός» μίλησε για την πορεία της στην υποκριτική και τον χρόνο που περνά με τα παιδιά της.

«Πάντοτε είχα ενοχές, αλλά και η μητρότητα κάπως πάει μαζί με την ενοχή. Χρειάζεται δουλειά αυτό γιατί η ενοχικότητα είναι πολύ ύπουλη, μπορεί να περνάει στα παιδιά με την συμπεριφορά σου και να το υιοθετούν. Και με τον Κίμωνα αλλά και τον Μάξιμο, τους έχω ευχαριστηθεί πάρα πολύ. Ο Κίμωνας είναι 4,5 ετών και μέχρι τα 2 των θήλαζα», είπε για τα παιδιά της η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Για τις έντονες κριτικές που έχει δεχτεί στο παρελθόν: «Κατάλαβα ότι δεν είναι έτσι τα πράγματα και ότι δεν είναι όλοι εκεί έξω καλοί άνθρωποι, όπως νόμιζα. Χτυπήθηκα πολύ τότε και δεν μπορούσα να κάνω κάτι, από ένα σημείο και μετά. Είχε αποφασιστεί ότι αυτή τώρα θα είναι έτσι, θα την τσακίσουμε», είπε η Κατερίνα Παπουτσάκη για την εποχή που πρωταγωνίστησε στο σήριαλ με τη ζωή της Αλίκης Βουγιουκλάκη.

«Πέρασα πολύ δύσκολα, ζορίστηκα πολύ γιατί για τον δικό μου χαρακτήρα αυτό ήταν πολύ βαρύ. Έκλαιγα, είχα πάθει σοβαρά ψυχοσωματικά προβλήματα. Είχα ζοριστεί πάρα πολύ. Είχα πάθει μεγάλη ζημιά. Ήταν υπερβολικό όλο. Δεν μπορούσα να το διαχειριστώ», κατέληξε η Κατερίνα Παπουτσάκη για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε εκείνη την εποχή.




Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!