Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Σοφία Βόσσου: “Όταν ο Κωνσταντίνος Αργυρός πήγε στο talent show δεν ήταν καλός, όλοι γελούσαν”

Συνέντευξη στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και τον Οδυσσέα Μητσόπουλο έδωσε η Σοφία Βόσσου. Η σπουδαία τραγουδίστρια απάντησε για την τραπ μουσική, τον Light, τον Κωνσταντίνο Αργυρό, τη Δέσποινα Βανδή, αλλά και τη Eurovision.

«Το σπίτι μου τις γιορτές είναι σαν εποχιακό μαγαζί. Αν μπορούσα, δε θα ξεστόλιζα ποτέ. Υπήρξε χρονιά που δεν είχα ξεστολίσει καθόλου το δέντρο και ήταν και αληθινό», είπε αρχικά η Σοφία Βόσσου.

Για την τραπ μουσική, η Σοφία Βόσσου είπε: «Μια χαρά μου ακούγεται. Μουσικά ο Light μού αρέσει, στιχουργικά διαφωνώ σε κάποια. Αυτό που με ενόχλησε ήταν ότι αυτό που είπε παλιομοδίτικο και απολίθωμα, θα έπρεπε να ξέρει ότι στους χώρους διασκέδασης χορεύεται από τους νέους».

Για τον Κωνσταντίνο Αργυρό, η Σοφία Βόσσου απάντησε: «Όταν πήγε στο talent show, δεν ήταν καλός, όλοι γελούσαν. Όλα αυτά τα χρόνια μελέτησε, σπούδασε, ήταν το μεράκι του και έκανε το όνειρό του πραγματικότητα. Μια δεκαετία μετά έγινε αυτό που έγινε, είχε υπομονή και επιμονή. Για όσους λένε ότι ο Αργυρός πατάει στη φωνή του Ρέμου, και ο Αντώνης Ρέμος μελέτησε τον Πάριο. Δεν υπάρχει παρθενογένεση, κάπου πατάμε».

Για τη Δέσποινα Βανδή, η Σοφία Βόσσου είπε: «Τη Δέσποινα Βανδή, όταν εμφανιζόμασταν μαζί, την έβγαζαν στην αρχή του προγράμματος που δεν υπήρχε ψυχή στο μαγαζί. Μου έλεγε ‘τι θα κάνω’ και την έβγαζα, έκανα τα φωνητικά και έλεγα σε όλους ‘αυτό το όνομα θα γράψει ιστορία’. Αυτοί που λένε ότι η Βανδή δε δικαιούται να ντύνεται έτσι στην σκηνή, νομίζουν ότι ζούμε στον μεσαίωνα; Τι κατιναριό και παρακμιακή ‘αυλή’ είναι αυτή που μιλάει για το πώς θα ντύνεται; Ο καλλιτέχνης δεν έχει ηλικία. Όσα δεν φτάνει η αλεπού, τα κάνει κρεμαστάρια».

Κλείνοντας, η Σοφία Βόσσου είπε για τη Eurovision: «Όταν με βλέπω στην σκηνή της Eurovision είναι σαν να παρακολουθώ ένα… μουλαράκι. Ήμουν τόσο στοχοπροσηλωμένη, που είχα πει στον εαυτό μου πως και να γκρεμιστεί το πάτωμα θα συνεχίσω να τραγουδάω. Είχε έρθει από μόνο του να κάνω καριέρα εκτός Ελλάδας. Μόλις τελείωσε η Άνοιξη, είχαν ζητήσει να πάω στη Γαλλία, μου το έκρυψαν και το έμαθα έναν χρόνο μετά, είχε πετάξει το ‘πουλί’. Πληγώθηκα πολύ. Με πληγώνει όταν παρεμβαίνουν στις ζωές των ανθρώπων».




Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!