Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Γιάννης Τσιμιτσέλης: “Εάν δεν υπήρχε η κόρη μου δεν θα έκανα τους “Κουραμπιέδες από χιόνι””

Στην παρέα της «Ελένης» βρέθηκαν ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και οι μικροί πρωταγωνιστές της νέας του ταινίας «Κουραμπιέδες από χιόνι».

Η χριστουγεννιάτικη ταινία του Γιάννη Τσιμιτσέλη γυρίστηκε στα Ζαγοροχώρια και συγκεκριμένα στο Τσεπέλοβο, με τον σκηνοθέτη και ηθοποιό να κάνει λόγο για ένα φυσικό ντεκόρ.

Οι μικροί πρωταγωνιστές της ταινίας, η Στέλλα Μουρίκη, ο Στρατής Ζάχαρης και η Αριάδνη Βελλή, έμειναν για δύο εβδομάδες στα Ζαγοροχώρια για τα γυρίσματα και ξετρελάθηκαν μόλις είδαν την ταινία. Απίστευτες ήταν και οι αντιδράσεις των συμμαθητών τους μόλις έμαθαν για τον πρωταγωνιστικό τους ρόλο στους «Κουραμπιέδες από χιόνι».

Οι δηλώσεις των μικρών πρωταγωνιστών και του Γιάννη Τσιμιτσέλη

«Όταν πήγαμε να κάνουμε τα γυρίσματα είχα πει στην σκηνογράφο και τον φωτογράφο πως θέλω σε κάθε πλάνο να έχουμε Χριστούγεννα. Έπρεπε να είμαι ψύχραιμος, γιατί εάν ήμουν πανικόβλητος θα είχα θέματα, ήμασταν 40 άτομα. Όταν δεν βρήκαμε χιόνι πήραμε μία εταιρεία που φτιάχνει παγοδρόμια, έφερε 20 τόνους πάγο, με τσεκούρι σπάγαμε τον πάγο και χιονίζαμε», είπε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

«Τα παιδιά ήταν συγκεντρωμένα και πολύ κακά διαβασμένα. Αισθάνομαι πολύ τυχερός που επέλεξα αυτά τα παιδιά για να παίξουν στην ταινία. Μου βγήκαν και τα τέσσερα εξαιρετικά. Ήταν μεγάλο στοίχημα, δεν μπορεί ένα παιδί να πειθαρχηθεί σε έναν ρόλο».

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης δήλωσε πως είναι υπερήφανος για την ταινία και χαίρεται που ο κόσμος την αγκάλιασε και την αντιμετώπισε τόσο γλυκά.

«Σε αυτή την ταινία πήρα πολλή εμπιστοσύνη από τον κόσμο. Είναι προσφορά από την πλευρά τους. Θέλω να ευχαριστήσω τη Βίκυ Σταυροπούλου για το guest της. Με το που της το είπα είπε αμέσως ναι και δεν το λέει εύκολα. Ήταν όλο μία ομάδα. Μου αρέσει στις δουλειές που κάνω να είμαστε ένας σκληρός πυρήνας ανθρώπων που θα τρέξει ο ένας για τον άλλον. Επειδή είχαμε και παιδιά προσπάθησα να κάνω ένα παζλ με ένα ωραίο κλίμα, χωρίς εντάσεις και φωνές», συμπλήρωσε.

Οι μικροί πρωταγωνιστές της ταινίας δέχτηκαν πολλά συγχαρητήρια για την ερμηνεία τους στην πρεμιέρα, ενώ αποκάλυψαν πως ήταν ελάχιστες οι φορές που ένιωσαν να… κολλούν στα λόγια τους.

«Με πήρε τηλέφωνο η ξαδέρφη μου όταν είδε την ταινία και μου είπε «ήσουν τέλεια σε εκείνη τη σκηνή» και ότι όλοι έκλαιγαν», είπε η Στέλλα Μουρίκη στην «Ελένη».

«Οι δάσκαλοι είχαν εντυπωσιαστεί, γιατί με το που ξεκίνησε η ταινία ήταν τα παιδιά κολλημένα στην οθόνη. Ήταν συγκινημένα. Το ζητούμενο ήταν από την αρχή με το που βγουν οι γονείς από το σινεμά να πάρουν τα παιδιά τους αγκαλιά, να νιώσουν χαρά που τα έχουν δίπλα τους και να νιώσουν τα Χριστούγεννα», είπε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

Ο σκηνοθέτης και ηθοποιός Γιάννης Τσιμιτσέλης αποκάλυψε πως η ταινία είναι αφιερωμένη στην κόρη του, Εύα.

«Εάν δεν υπήρχε η Εύα δεν θα έκανα αυτή την ταινία. Δεν θα είχα την ευαισθησία να κάνω αυτή την ταινία, μόνο η Εύα μπορούσε να με οδηγήσει εκεί. Έκανα προσωπική προβολή της ταινίας στην Εύα και δύο φίλες της. Είχε δακρύσει, είχε συγκινηθεί, αλλά ταυτόχρονα ήθελε να το κρύψει. Της άρεσε πάρα πολύ», είπε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, κάνοντας και την Ελένη Μενεγάκη.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!