Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Θανάσης Τσαλταμπάσης: “Μόνο χαρά νιώθω που θα γίνω πατέρας…”

Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης μίλησε στην εκπομπή Mega Καλημέρα για τον ερχομό του παιδιού του, το θέατρο και μια παιδική του ανάμνηση.

Αναφερόμενος στην επαγγελματική του ζωή και το θέατρο, είπε: «Κατα βάση νιώθω θεατρίνος, αλλά βαρέσει όλη η διαδικασία των γυρισμάτων μιας καλής σειράς. Αν έπρεπε να διαλέξω ένα από τα δυο όμως θα διάλεγα το θέατρο».

Επίσης αναφέρθηκε στον ερχομό του πρώτου του παιδιού και αν έχει τις ανησυχίες ενός πρώτου γονιού: «Μόνο χαρά νιώθω που θα γίνω πατέρας, υπάρχει ευλογία. Δεν ξέρω με τι να αγχωθώ περιμένω να το βιώσω, είναι όλα καινούργια, τα μαθαίνω με χαρά. Όλα τα στάδια που διανύουμε μέχρι τώρα μας δίνουν μόνο χαρά. Θα τα καταφέρουμε όπως τα κατάφερε τόσος κόσμος που έχει φέρει στον κόσμο ένα παιδί».

«Όταν ήμουν μικρός…»

Ο ηθοποιός αποκάλυψε στη συνέχεια μια παιδική του ανάμνηση.

«Όταν ήμουν μικρός μου είχε πάρει η γιαγιά μου κάτι που είχα δηλώσει ότι μου αρέσει και μετά επειδή πίστευα στον Άγιο Βασίλη, ο οποίος και υπάρχει. Την πρωτοχρονιά υπήρχε το ίδιο δώρο κάτω από το δέντρο και είπα στη μαμά μου, ”καλά Άγιος είναι δεν ήξερε ότι μου το πήρε και η γιαγιά;”.

Μου απάντησε ότι έχει πολλές δουλειές ο Άγιος Βασίλης και θα το πάει αυτή κάπου και θα μου το αλλάξει ο Άγιος Βασίλης».




Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!