Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Βασιλική Τρουφάκου: Ο θάνατος του πατέρα της και ο ρατσισμός που βιώνουν οι γυναίκες στην υποκριτική

Σε μια σπάνια αναφορά για την απώλεια του πατέρα της, αλλά και για τον μισογυνισμό που είναι βαθιά ριζωμένος στην κοινωνία μας, προχώρησε η Βασιλική Τρουφάκου το βράδυ της Δευτέρας 18/12 μέσα από την εκπομπή Night Out.

«Είμαι και πολιτικός μηχανικός. Συνεργάζομαι με το γραφείο του αδελφού μου γιατί εγώ είμαι κυρίως ηθοποιός. Έχω δυο αδελφούς που με έχουν βασανίσει πολύ ως παιδί. Ο μεγάλος μου αδελφός όμως έχει υπάρξει και προστάτης μου σε πολλές φάσεις της ζωής μου» ανέφερε αρχικά η Βασιλική Τρουφάκου.

Στη συνέχεια, εμφανώς συγκινημένη μίλησε για τον θάνατο του πατέρα της. «Η σχέση με τον μπαμπά μου ήταν καλή. Ήταν ο κλασικός πατέρας που έλειπε πολύ από το σπίτι αλλά η σχέση μας ήταν καλή. Είναι μεγάλη τελεία όταν χάνεται ο ένας γονιός από τη ζωή. Μπαίνει μια μεγάλη τελεία.

Αν έχεις ζήσει μια αρρώστια για πάρα πολύ καιρό, ξέρεις ότι λυτρώνεται όταν φύγει και μετά αρχίζει κάτι πολύ ωραίο, ανήκει πάλι σε σένα και μπορείς να πλάθεις τις εικόνες που θες, ανήκει πάλι σε εσένα και όχι στην αρρώστια το» είπε η ηθοποιός.







Η Βασιλική Τρουφάκου μίλησε και για το φλερτ που δέχεται αλλά και για την προσωπική της ζωή.

«Με φλερτάρουν όταν βγαίνω. Βλάκες υπάρχουν αλλά μπορώ να πω ότι οι άνθρωποι που με προσεγγίζουν είναι συνήθως ωραίοι τύποι. Τα προσωπικά μου είναι πολύ καλά. Μη με ματιάσεις. Τον γάμο δεν τον έχω στο μυαλό μου. Παιδιά, οικογένεια αμέ! Τα παιδιά δεν τα έχουμε στην τσέπη μας. Θέλω να πιστεύω ότι συνδυάζονται με τη δουλειά αλλιώς η γυναίκα πρέπει να κάτσει στο σπίτι, και αυτό είναι κάτι που έχει απαντηθεί από την ιστορία» είπε αρχικά η Βασιλική Τρουφάκου.

«Το αγαπημένο μου μέρος είναι η Νέα Υόρκη. Από τα ταξίδια μου ανεβάζω φωτογραφίες αλλιώς δεν μπορώ να κάνω κάθε μέρα έξαλλη ζωή. Δεν μου προκύπτει πηγαία να βγάλω τη ζωή μου στα social media. Οι followers μπορούν να φέρουν μια δουλειά. Δεν τη φέρνουν όμως μόνο αυτοί, φέρνει ο κατάλληλος χαρακτήρας, να είσαι κουφός να μην ακούς την απόρριψη, η επιμονή, το ταλέντο κάπως μετά έρχεται και αυτό» ανέφερε σε άλλο σημείο η ηθοποιός.








Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!