Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

“Έφυγε” η μητέρα του Αίαντα Μανθόπουλου – Το συγκινητικό βίντεο μητέρας και γιου

Μόλις μερικούς μήνες έπειτα από την απώλεια του γιου της , Αίαντα Μανθόπουλου, η μητέρα του ηθοποιού έφυγε από την ζωή.

Πριν από λίγες μέρες έγινε το 40ημερο μνημόσυνο για τον αγαπημένο ηθοποιό. Η μητέρα του η οποία αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, στα 90 της χρόνια κατέληξε. Την σορό της βρήκε η γυναίκα η οποία την φρόντιζε.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για ασιτία χωρίς να επιβεβαιώνεται κάτι τέτοιο.

 

Η σπαρακτική ανάρτηση

Το προφίλ που φέρεται να ανήκει στον ηθοποιό  έκανε γνωστό το γεγονός με μια συγκινητική ανάρτηση. Στην ανάρτηση έγραφε: “Από σήμερα αγάπη μου δεν είσαι μόνος σου. Η Λίντα μας είναι στην μεγάλη σου αγκαλιά… Καλή αντάμωση ”

 

Η καταγγελία της κόρης του

 

Η κόρη του ηθοποιού Λίντα, θέλησε να κάνει γνωστό πως το προφίλ δεν ανήκει στον ηθοποιό ενώ καλεί σε μαζικές αναφορές προκειμένου να πέσει το προφίλ. Μάλιστα ζητά να σεβαστούν το πένθος των οικείων του: “Θα παρακαλέσω όλους τους φίλους του πατέρα μου και οποίος νοιάζεται πραγματικά να κάνει αναφορά στο προφίλ αυτό για να πέσει. Πρέπει να καταλάβουμε όλοι και να αποδεχτούμε την απώλεια του. Σαν κόρη του με στεναχωρεί και με θυμώνει αυτή η συμπεριφορά. Ο πόνος δεν φεύγει αλλά τον αποδεχόμαστε μαθαίνουμε να ζούμε με αυτόν και να θυμόμαστε τα όμορφα που περάσαμε μαζί με τον μπαμπα μου. Τέτοιον πόνο δεν πίστευα ότι θα νιώσω για πολύ καιρό ακόμα και μας ήρθε ουρανοκατεβατο όλους μας. Γιαυτο σας παρακαλώ κάνε αναφορά στο προφίλ δεν πρόκειται να τον ξανά δούμε ζωντανό γιαυτο σας παρακαλώ προσπαθήστε να απαλύνετε τον πόνο μου και να πέσει αυτό το προφίλ.”

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!