Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Στέφανος Κωνσταντινίδης: Δείτε τι θα παρουσιάσει λίγες μέρες μετά τη γέννηση της κόρης του! (VIDEO)

 

Πριν μερικές μέρες έγινε μπαμπάς Ο συνεργάτης της Χριστίνας Λαμπίρη, Στέφανος παντρεύτηκε την αγαπημένη του Μαρία Δήμου στις αρχές του χρόνου, κρατά στην αγκαλιά του το πρώτο του παιδί. Η μικρή Κάλλια, όπως θα την βαφτίσουν, ήρθε στον κόσμο το βράδυ της Τρίτης. Ο χαρούμενος πατέρας θα αφήσει λίγο την κοράκλα του, αλλά και το παλτό της εκπομπής για να παρουσιάσει το στο μεγαλύτερο Ελληνικό show μαχητικών αθλημάτων, το THE BATTLE 16.

Το THE BATTLE δημιουργήθηκε τον Νοέμβριο του 2011 από τον δημοσιογράφο Στέφανο Κωνσταντινίδη και παρουσιάζει σε μία βραδιά αγώνες από διάφορα μαχητικά αθλήματα όπως η επαγγελματικη πυγμαχία, το kickboxing, το muay thai και το MMA.

Μέχρι και το 2016 έχουν γίνει 15 events του THE BATTLE σε Αθήνα, Καβάλα και Πάτρα. Έχουν συμμετάσχει μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα αθλητών, από Ελλάδα και εξωτερικό.

Στις 17 Απριλίου θα δούμε δυνατούς αγώνες με την σφραγίδα της παγκόσμιας ομοσπονδίας της World Kickboxing Network (WKN), που πρόεδρος στην Ελλάδα είναι ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

Δύο international τίτλοι και πέντε τίτλοι Ελλάδος θα είναι υπό διεκδίκηση, στο μεγαλύτερο και πιο εντυπωσιακό THE BATTLE που έχει γίνει έως τώρα.

 

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!