Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Πέτρος Ίμβριος: “Οι πρώην σχέσεις μου δεν ενοχλήθηκαν ποτέ που μιλάω με όμορφα λόγια για την Ναταλία Γερμανού”

Συνέντευξη στην εκπομπή «Fay’s Time» και τον δημοσιογράφο, Χρήστο Λυσσέα παραχώρησε ο Πέτρος Ίμβριος.

Ο γνωστός τραγουδιστής, Πέτρος Ίμβριος, μεταξύ άλλων, μίλησε για την απώλεια που δεν μπορεί να ξεπεράσει, τις σχέσεις με τις πρώην συζύγους του και την τηλεοπτική πρόταση που συζητά.

«Μια από τις πιο δύσκολες στιγμές που έχω κληθεί να αντιμετωπίσω στην καριέρα μου ήταν ο θάνατος του πατέρα μου που έπρεπε μετά από τέσσερις μέρες να πάω να τραγουδήσω. Η απώλεια δεν ξεπερνιέται, απλά συμβιβάζεσαι με κάποια πράγματα», είπε αρχικά ο Πέτρος Ίβριος.

Όσον αφορά τον ρόλο του ως πατέρας, ο Πέτρος Ίμβριος ανέφερε: «Δεν έχουμε ιδιαίτερα προβλήματα με τις κόρες μου που είναι στην εφηβεία. Νομίζω ότι όταν τα παιδιά μεγαλώνουν σε ένα υγιές περιβάλλον, αντιδρούν και με υγεία. Προσπαθήσαμε, δώσαμε πάρα πολλή αγάπη, αυτό που έδωσε και σε εμένα η μητέρα μου και ο πατέρας μου. Η σχέση που έχουν οι κόρες μου με τη σύζυγό μου είναι καταπληκτικές, τον αδελφό τους τον υπεραγαπούν και οι δύο. Δεν έχω διαχωρίσει ποτέ τα σπίτια μου και τα τρία είναι παιδιά μου».

Κλείνοντας, ο Πέτρος Ίβριος ρωτήθηκε για τις σχέσεις με τις πρώην συντρόφους του λέγοντας: «Και με την Ναταλία Γερμανού έχω πολύ καλή σχέση και βέβαια με την μητέρα των κοριτσιών μου μεγαλώνουμε από κοινού τα παιδιά. Δεν με ενοχλεί που με ταυτίζουν με τη Ναταλία, δεν είναι εγκληματίας για να με ενοχλεί. Την αγαπώ και την σέβομαι. Ούτε η σύζυγός μου, ούτε πρώην σχέσεις μου ενοχλήθηκαν ποτέ που μιλάω με όμορφα λόγια για την Ναταλία Γερμανού. Με αυτά ασχολούνται οι κομπλεξικοί».




Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!