Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ο Αντώνης Ρέμος για τον Light: “Του είπα να προσέχει, κάθε άποψη έχει ένα τίμημα”

Ο Αντώνης Ρέμος μίλησε στις κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών. Εκεί αναφέρθηκε στο πώς βλέπει ο ίδιος την πορεία της καριέρας του αλλά και στη σχέση του με τον Light, με τον οποίο πολλές φορές έρχεται σε σύγκρουση στα live του Fame Story.

Όσα είπε ο Αντώνης Ρέμος 

“Η Θεσσαλονίκη είναι ο τόπος καταγωγής μου και από αυτή έχω τις πιο όμορφες αναμνήσεις. Κάθε φορά που έρχομαι στη Θεσσαλονίκη αισθάνομαι κομμάτι αυτής της πόλης… Δε ξέρω αν είμαι στην κορυφή ή όχι, αυτό που ξέρω είναι ότι προσπαθώ να είμαι πάντα alert και έντιμος απέναντι στην αγάπη και την αποδοχή του κόσμου.

Οι καριέρες δεν είναι αγώνες ταχύτητες, αλλά μαραθώνιοι. Πιστεύω ότι έχω ακόμα δρόμο. Έχω ακόμη πολλά πράγματα να δοκιμάσω και πολλούς ανθρώπους να γνωρίσω” ανέφερε αρχικά ο Αντώνης Ρέμος.

“Σε δυο εβδομάδες τελειώνουμε από το Fame Story. Eίμαστε μια χαρά, είμαστε μια ωραία παρέα με τον Νίκο Κοκλώνη, τον Γιώργο Αρσενάκο, την Ελένη Φουρέιρα και τον Light. Ο Light είναι ένα νεαρό παιδί και πολλές φορές επειδή στα νεαρά παιδιά βράζει το αίμα τους, μπορεί να δημιουργούνται κάποιες λάθος εντυπώσεις.

Προσωπικά στον Light βλέπω ένα παιδί με ωραία συναισθήματα, αλλά το στυλ του είναι πιο aggressive, είναι αυτό το στυλ που ακολουθούν με τη μουσική που πρέπει να είναι λίγο πιο αφοριστικό και επιθετικό. Βέβαια, αυτό το πράγμα πρέπει να είναι σε έναν βαθμό που να μη γίνεται επικίνδυνο. Εγώ είπα στον Light να προσέχει γιατί κάθε άποψη μπορεί να έχει και ένα τίμημα” είπε σε άλλο σημείο ο Αντώνης Ρέμος για τον Light.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!