Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

“Φωτιά και λάβρα” η ξαδέλφη του Κασίγιας – Πρωταγωνίστρια στο ισπανικό “νησί της αποπλάνησης”

Ο ξάδελφος πρώην τερματοφύλακας της Ρεάλ Μαδρίτης και παγκόσμιος πρωταθλητής με την Εθνική Ισπανίας το 2010, o Ίκερ Κασίγιας. Πέρασε στην ιστορία για το φιλί στον αέρα στην δημοσιογράφο Σάρα Καρμπονέρο μετά από παιχνίδι στη Νότια Αφρική.

Ο Ίκερ Κασίγιας που έχει χωρίσει εδώ και χρόνια με την Σάρα Καρμπονέρο, η οποία είναι μητέρα των παιδιών του, είναι ένας από τους πλέον περιζήτητους εργένηδες στην Ισπανία.

Ο 42χρονος έχει … χρεωθεί κατά καιρούς με σχέσεις με μοντέλα και δημοσιογράφους αλλά κρατάει καλά κρυμμένη την προσωπική του ζωή.

Αντίθετα με τον Ίκερ η ξαδέλφη του τα δείχνει … όλα στα social media και πρωταγωνιστεί σε κορυφαία ριάλιτι της Ισπανίας.

Η 29χρονη Άλμπα που λατρεύει τα τατουάζ, τα σκυλιά και τα γυμνά έχει κάνει αρκετές αισθητικές επεμβάσεις στο κορμί και στο πρόσωπο της και είναι από τις πλέον σέξι παίκτριες ριάλιτι και influencer στην Ισπανία.

Στο Instagram της έχει 370.000 ακόλουθους και θα τους αυξήσει κατακόρυφα αφού θα συμμετάσχει με το αγόρι της στη νέα έκδοση του “Νησί της Αποπλάνησης” που θα φιλοξενηθεί στη Δομινικανή Δημοκρατία.

Η Άλμπα έγινε γνωστή με την συμμετοχή της στο πρόγραμμα «Mujeres y Hombres y Viceversa». Με τον ξάδελφό της έχει μοιραστεί μόνο μια κοινή φωτογραφία στα social media και δεν επιδιώκει να κερδίσει πράγματα μέσα από την συγγενική τους σχέση.

Η κοπέλα είχε σχέση με τον ηθοποιό Χεσούς Κάστρο, γνωστό από την πρωταγωνίστρια στην ταινία «El Niño».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!