Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Εύη Δρούτσα: “Είχα γκέι σύντροφο, τον είχα ερωτευτεί και μέναμε μαζί”

Η Εύη Δρούτσα μίλησε στην εκπομπή Πρωινό Σουσού και τον Νίκο Γεωργιάδη για το Fame Story 1 αλλά και για το φετινό Fame Story, για την καριέρα της ως στιχουργός, αλλά και για τις καθημερινές της συνήθειες.

Η Εύη Δρούτσα αναφερόμενη στο Fame story 1 και 2 είπε:

«Έχω πάρα πολύ καλές αναμνήσεις από το Fame story 1. Το φετινό Fame έχει τραγουδιστές που δεν μπορούν να αντιπροσωπεύσουν το ελληνικό τραγούδι αλλά μου αρέσουν κάποιοι. Η τραπ μουσική δεν θα κρατήσει καιρό, από τότε που πέθανε ο Madclip είπα τέλος η τραπ μουσική. Πλέον κατηγορούν τις γυναίκες στα τραγούδια, αν ο Light θέλει να λέει για κάποια γυναίκα στο τραγούδι του να λέει και το όνομα της, αυτά είναι δικαιολογίες…».

Για την καριέρα της η Εύη Δρούτσα και καθημερινές της συνήθειες, ανέφερε:

«Η καριέρα μου ξεκίνησε τυχαία. Είχα γράψει δυο στίχους για πλάκα και ο Βαρδής τους άκουσε και τους έβαλε μουσική. Μετά τυχαία μου πρότειναν να γράψω τραγούδι της Μαρινέλλας και έγραψα το «Τολμώ». Εγώ γενικά δεν έκανα ποτέ παρέα με κόσμο από το χώρο, δεν ήθελα να τα μπλέκω. Πλέον γράφω εκτός γραφείου στον καναπέ και πάντα σε χαρτί. Στο παλιό μου σπίτι είχα κρεμάσει χρυσούς δίσκους γιατί υπήρχαν οι δισκογραφικές».

«Το σπίτι μου το έψαχνα πολύ καιρό για να το βρω. Όταν είσαι μόνος σου δεν σου χρειάζονται τα περιττά. Δεν έχω κουζίνα γιατί δεν χρειάζεται να μαγειρέψω μόνο για εμένα. Αγόρασα το μικροκυμάτων γιατί μου αρέσει πολύ να φτιάχνω μπρόκολο το φούρνο των μικροκυμάτων. Μπορώ να ζήσω μόνο με μπρόκολο! Τα έχω όλα στην ζωή μου, δεν με νοιάζει η εμφάνισή μου, πάντα το είχα αυτό, το έχω κάνει και τραγούδι».

«Ο Αργυρός έχει δουλέψει πολύ με την φωνή του. Ήταν ένα παιδί που μπορούσε να πληρώσει πέντε γιατρούς να πάει να κοιτάξουν την φωνή του. Στο Fame story τον είχαμε διώξει… Τώρα πλέον είναι πάρα πολύ καλός».

«Με την κόρη μου ήμουν βούτυρο, καθόλου αυστηρή. Το σεξ δεν έπαιζε ποτέ ρόλο στη ζωή μου. Γέννησα μικρή τη Μαργαρίτα και μεγαλώσαμε σχεδόν μαζί και δεν ήθελα να δεθώ με κάτι. Με τραγουδιστή είχα κάποτε σχέση. Είχα κάποιον γκέι σύντροφο, τον είχα ερωτευτεί γιατί εγώ δένομαι με την καρδιά. Κράτησε πολύ μέναμε και μαζί».




Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!