Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Πλήθος επωνύμων  στην φαντασμαγορική παράσταση του Διονύση Ζάχου (εικόνες)

Με μια υπέρλαμπρη πρεμιέρα ξεκίνησε ο Διονύσης Ζάχος την παράστασή του SATIROS II στο γνωστό Mayor στο Κολωνάκι  που για δεύτερη συνεχή χρονιά κάνει χαμό τις Δευτέρες. Πλήθος κόσμου επωνύμων και μη, έσπευσαν να τον απολαύσουν και να τον χειροκροτήσουν δυνατά για τις ατέλειωτες στιγμές γέλιου που πρόσφερε στο κοινό του μέσα από τις εκπληκτικές μιμήσεις του. Ο Διονύσης Ζάχος εντυπωσίασε ως  Κασσελάκης, Μητσοτάκης, Παπακαλιάτησ, Κανελλίδου, Βανδή, Βλαχοπούλου, Βουγιουκλάκη, Μαζωνάκης  και κέρδισε το ζεστό χειροκρότημα του κόσμου. Η επιτυχία συνεχίζεται κάθε Δευτέρα αφού πλήθος κόσμου, ανάμεσα τους και πολλά γνωστά πρόσωπο από τον καλλιτεχνικό χώρο, τον επιλέγουν για τη διασκέδασή τους.

Η Βίκυ Χταζηβασιλείου, ο Χρίστος Αντωνιάδης, η Ελένη Φιλίνη, ο Μιχάλης Ιατρόπουλος, ο Άγγελος Διονυσίου  και η Παναγιώτα Μπισπμίκη είναι μερικά από τα ονόματα που τον αποθέωσαν και ξεκαρδίστηκαν με την παραστασή του.

 

Τον Διονύση  Ζάχο και το Mayor  επέλεξε για δεύτερη χρονια  η Ευαγγελία  Δομάζου  για να γιορτάσει τα γενέθλια της με τον  ταλαντούχο μίμο να της τραγουδά το Happy Birthday ως Ρένα Βλαχοπούλου αλλά να της αφιερώνει και τραγούδι αργότερα ως Βίκυ Mοσχολιού κάνονστα τη να δακρύσει!

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!