Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η Νόνη Δούνια εξομολογείται: “Έχω δεχθεί πάρα πολύ μπούλινγκ και σαν μοντέλο και στην πολιτική”

Η Νόνη Δούνια μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star και τη Λιλή Πυράκη. Μεταξύ άλλων, το εντυπωσιακό μοντέλο αναφέρθηκε στο μπούλινγκ που έχει δεχθεί κατά την διάρκεια της επαγγελματικής της διαδρομής και στα νούμερα τηλεθέασης.

Όσα είπε η Νόνη Δούνια

Πιο συγκεκριμένα, η Νόνη Δούνια εξομολογήθηκε πως “δεν διαβάζω τίποτα, δεν με ενοχλεί τίποτα. Οποιαδήποτε κριτική, θετική ή αρνητική, είναι καλοδεχούμενη. Έχω δεχθεί μπούλινγκ και στη δουλειά μου σαν μοντέλο πάρα πολύ συχνά και όταν πρωτομπήκα στην πολιτική πάρα πολύ. Γενικότερα νομίζω ότι το μπούλινγκ είναι διάχυτο παντού”.

“Κάποιος θα μπορούσε να με κάνει να νιώσω άσχημα με το να προσπαθεί να με υποτιμήσει. Να προσπαθεί να πει ότι δεν έχω την ίδια αξία με κάποιους άλλους επειδή έχω υπάρξει σε έναν χώρο που έχει να κάνει με καλλιτέχνες. Ότι δεν είναι δηλαδή τόσο σοβαρός αυτός ο χώρος ή τόσο αποδεκτός, που δουλεύω από 18 χρονών και πλέον δεν με ενδιαφέρει να αποδείξω τίποτα σε κανέναν. Στα 52 μου χρόνια ξέρω πολύ καλά ποια είμαι, ξέρω πολύ καλά τι είμαι και όποιος το αντιλαμβάνεται”.

“Τα νούμερα τηλεθέασης τα κοιτάω αλλά χωρίς να με επηρεάζουν. Τα νούμερα του σταθμού, του ανταγωνισμού μας. Νομίζω πως είναι καλά τα νούμερα μας και εγώ είμαι ευχαριστημένη” συμπλήρωσε, επίσης, η Νόνη Δούνια στην ψυχαγωγική εκπομπή του STAR.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!