Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ξεσπά ο Βασίλης Παϊτέρης για τον Μάνο Ιωάννου: “Ο γύφτος είναι ο σιδεράς που είναι βρώμικος από τη δουλειά του”

Ο Βασίλης Παϊτέρης εξέφρασε στην εκπομπή Super Κατερίνα, την προσωπική του εκτίμηση για την λέξη “γύφτος”. Με αφορμή μια ιστορία που δημοσίευσε ο Μάνος Ιωάννου στα social media. Σε αυτήν, ο νεαρός ηθοποιός ανέβασε μια εικόνα με τον Μιχάλη Ρέππα και το σχόλιο πως “εγώ κάνω τον γύφτο και αυτός γελάει”.

Όσα είπε ο Βασίλης Παϊτέρης

Έτσι, ο Βασίλης Παϊτέρης δήλωσε χαρακτηριστικά πως “ο καθένας μπορεί να γελάσει ή να κλάψει. Δεν είναι κακό να γελάσει κάποιος επειδή τον είπε γύφτο. Ο γύφτος είναι μια λέξη, η οποία κατ΄αρχάς δεν είναι φυλή. Είναι ο σιδεράς που η δουλειά του είναι έτσι που είναι βρώμικος”.

“Από την άλλη μεριά αν το πούμε σαν να κορόιδεψε ορισμένους ανθρώπους, τους Ρομά, η λέξη γύφτος είπαμε πως είναι ο σιδεράς. Οι άνθρωποι αυτοί λοιπόν μένουν σε άθλια κατάσταση χωρίς φως, χωρίς νερό, δεν πλένονται και είναι βρώμικοι. Από εκεί βγήκε και η φράση “αυτός είναι γύφτος” άρα αυτός είναι σιδεράς”.

“Τώρα όσον αφορά πως ο άλλος γέλασε ή το πήρε κοροϊδευτικά, ο καθένας λέει ότι θέλει. Δημοκρατία έχουμε, μπορεί να πει ο καθένας ότι θέλει” υπογράμμισε, εν συνεχεία, ο Βασίλης Παϊτέρης στην κάμερα της ψυχαγωγικής εκπομπής του Alpha.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!