Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Φάνης Μουρατίδης: “Είχαν απειλήσει τον πατέρα μου. Του είπαν “γιος σου; θα σ΄τον φτιάξω…””

Καλεσμένος στην εκπομπή Στούντιο 4 ήταν ο Φάνης Μουρατίδης ο οποίος έκανε μία αναδρομή από τα πρώτα χρόνια του στη Θεσσαλονίκη μέχρι το σήμερα, αναφέρθηκε στην απόφασή του να γίνει ηθοποιός αλλά και στον πατέρα του.

«Ο μπαμπάς μου δεν χάρηκε όταν του είπα πως θα γίνω ηθοποιός. Είχα μπει στο Οικονομικό ταυτόχρονα. Μεγάλη στιγμή ήταν όταν ήρθε να με δει στο Αμόρε που ήταν 50 άτομα και ο Χριστιανός ήρθε να με δει και στο τέλος του έργου με έδερναν και με ουρούσαν».

«Τον έβαλα να παίξει στο ”Τρίτο Στεφάνι” . Κάνει αυτόν που έχει τη φωτογραφική μηχανή. Τον είχα στείλει για να τους βοηθήσει να τους πει τι γινόταν στις φυλακές του Γεντί Κουλέ».«Ο μπαμπάς μου ήταν ένας άνθρωπος με πάρα πολύ άκαμπτη ηθική» πρόσθεσε.

Ο πατέρας του υπήρξε χωροφύλακας στο επάγγελμα. Συχνά ως παιδί ανησυχούσε για εκείνον καθότι εμπλεκόταν σε επικίνδυνες καταστάσεις με υπόκοσμο.

«Ανησυχήσαμε πάρα πολλές φορές. Πήγε να πιάσει έναν άνθρωπο στον Μαρμαρά Θεσσαλονίκης και κανείς άλλος δεν πήγαινε. Και έρχεται και κλαίω εγώ και λέει αυτός “γιος σου; Θα στον φτιάξω όταν βγω».

«Ο μπαμπάς μου ήταν ένας άνθρωπος με πάρα πολύ άκαμπτη ηθική» πρόσθεσε, o Φάνης Μουρατίδης.
Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!