Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: “Το όνομα του γιου μου ήταν συμβολικό”

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Ελένη» και μίλησε για όλους και για όλα. Αναφερόμενος στην αρχή της καριέρας του είπε πως πήγε στη Δραματική Σχολή όταν ήταν 18 ετών.

«Το ένστικτό μου με οδήγησε. Ήμουν συμμαθητής με την Λίνα Σακκά και την Ελισάβετ Μουτάφη. Τότε, κοντά σε εμένα ήταν και ο Λούλης. Έπαιζα τηλεόραση και κάποια στιγμή έγινε η ‘’Λούφα και Παραλλαγή’’, η σειρά της ΕΡΤ, όπου μία σειρά από νέους ηθοποιούς είχαμε πάρει τους αντίστοιχους ρόλους. Παράλληλα, την ίδια σεζόν έπαιζα στη ‘’Βέρα στο δεξί’’ στη 3η σεζόν. Από εκεί άλλαξα πίστα, όπως λέμε».

Όπως είπε, συνταγή επιτυχίας ίσως να μην υπάρχει.

«Πέρα από το αδιαμφησβήτητο ταλέντο, νομίζω πως με τα χρόνια έχει να κάνει με τη δουλειά, την προσωπική, και πώς εξελίσσεσαι με τον χρόνο. Εγώ δεν υπήρξα ο τέλειος μαθητής αλλά κάπως από την αγάπη και το πάθος που είχα εξελίχτηκα. Παλιά έβλεπα πως δεν ερχόταν η ευκαιρία και έλεγα ‘’γιατί’’.

Σε σχέση με τη συμμετοχή του στη σειρά του Alpha «Έχω ένα μυστικό», όπου έπαιζε τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ, είπε πως η σειρά αυτή ήταν μία μεγάλη ευκαιρία για εκείνον.

«Είναι δύσκολο να παίξεις σε βιογραφικές σειρές και με τέτοια πρόσωπα οικεία. Θυμάμαι τις εκπομπές που συζητούσαν όλοι για το πώς το επιτρέπανε, μόλις είχε ανακοινωθεί πως θα γίνει. Σκεφτόμουν ένα βράδυ καθώς το έβλεπα ‘’πω τι θα τραβήξουν αυτοί που θα παίξουν’’. Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης μου είχε πει πως θα μπορούσε να παίξω τον Παπαμιχαήλ πριν μου το προτείνουν».

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Ο Τσάρλι και το εργοστάσιο σοκολάτας» στο Embassy Theater, η οποία κάνει πρεμιέρα 22 Δεκεμβρίου.

«Έχω τις εκρήξεις μου. Είναι κάποια στοιχεία που εμφανίζονται όταν καλείσαι να κάνεις ένα ρόλο. Είχα την τύχη να δω την παράσταση στο Λονδίνο και όταν το είδα είπα ‘’τι μαγεία’’. Ξαφνικά, 10 χρόνια μετά, χτύπησε το τηλέφωνο και μου πρότειναν αυτό το μιούζικαλ. Δεν είναι ένα τόσο πολύχρωμο μιούζικαλ. Είναι και όλα σκοτεινή ιστορία που δείχνει την ανάγκη νέος παιδιού να φτιάξει το εργοστασιακό. Αλλά δεν είναι ένα χαριτωμένος τύπος μόνο. Αυτό που σου δείχνει είναι πως τα παιδιά θέλει αγάπη και όλες οι περσόνες που αναδύονται πρέπει να τις προσέξουμε. Κεντράρει με ένα πολύ έξυπνο τρόπο και της μέσω της φαντασίας».

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης είπε πως του αρέσει πολύ το μιούζικαλ.

«Έχει πολλές απαιτήσεις και πρέπει να έχεις πολλές δυνατότητες. Θεωρώ πως έχει σημασία και η θεατρική εμπειρία σε αυτόν τον ρόλο. Έρχεται και με βρίσκει σε μία σωστή θεατρική στιγμή. Χαίρομαι γιατί είναι ένα μιούζικαλ που δεν έχει παιχτεί ποτέ στην Ελλάδα και σε ένα νέο θέατρο. Ένα ιστορικό σινεμά μετατρέπεται σε θέατρο».

Όπως είπε, το συγκεκριμένο μιούζικαλ δεν είναι μόνο για τα παιδιά αλλά και για τους μεγάλους.

«Είναι ένα έργο που μπορεί να το δει ένα παιδί από 6 ετών μέχρι 80 ετών. Επίσης, θέλω να πως πω θα υπάρχει αντί για τη διπλή παράστασή θα παίζουμε το βράδυ θα γίνει από το μεσημέρι. Νομίζω πως είναι η καλύτερη βόλτα, να πας στο κέντρο να φας κάτι και να πας στο θέατρο. Είναι πρωτότυπο γιατί θα υπάρχουν led οθόνες στη σκηνή. Είναι ένα ολοκαίνουριο θέατρο στην Αθήνα, σε έναν ιστορικό χώρο».

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης είπε πως ούτε πέρσι ούτε φέτος προέκυψε κάποια πρόταση αλλά εύχεται να έρθει κάτι καλό του χρόνου ενώ στη συνέχεια μίλησε και για τους μικρούς πρωταγωνιστές στο μιούζικαλ.

«Αυτά είναι έμφυτα τα ταλέντα. Πολλές φορές μας διορθώνουν κιόλας όταν ξεχνάμε τα λόγια μας. Οι μεγάλοι έχουν περισσότερο άγχος από τους μικρούς».

Σε σχέση με τον γιο του είπε πως τον ονόμασαν Αναστάση διότι έτσι λεγόταν ο πατέρας του.

«Μας άρεσε πολύ το όνομα δεν ήταν απαραίτητο να πάρει το όνομα του πατέρα μου. Ήταν συμβολικό».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!