Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Λευτέρης Πανταζής – Δήμος Μυλωνάς: Έλυσαν την μεταξύ τους παρεξήγηση με ένα τηλεφώνημα on camera

Έλυσαν στην κάμερα την παρεξήγηση μεταξύ τους ο Λευτέρης Πανταζής και ο Δήμος Μυλωνάς. Η κάμερα της Super Kατερίνας επισκέφτηκε τον Δήμο Μυλωνά ο οποίος πήρε τηλέφωνο τον Λευτέρη Πανταζή και του εξήγησε ότι οι δηλώσεις του για εκείνον παρερμηνεύτηκαν.

Το τηλεφώνημα on camera

Μάλιστα στο τέλος ο Δήμος Μυλωνάς δήλωσε στον τραγουδιστή ότι του έχει έτοιμο τραγούδι για ντουέτο με την Άντζελα Δημητρίου.

“Απομονώθηκε μία φράση μου και χρησιμοποιήθηκε εις βάρος μου. Σε κάποια στιγμή πανικού πήρα τηλέφωνο τον Λευτέρη αλλά δεν μπόρεσε να μου στείλει λεφτά πράγμα που είμαι σίγουρος ότι ο Λευτέρης δεν θυμάται. Μια άλλη φορά δε είχαν κλέψει το πορτοφόλι της πρώην γυναίκας του και μου συνέστησε μια γυναίκα που μας έδωσε λεφτά για να περάσουμε” είπε ο Δήμος Μυλωνά.

-Τι είναι αυτά που κάνεις βρε Δήμο;

-Δεν κάνω τίποτα, είμαστε στον αέρα καταρχάς. Να διευκρινίσουμε ότι δεν θέλω ποτέ να έρθω σε διένεξη μαζί σου και καταθέτω τον αντρικό μου λόγο προς εσένα λέγοντας ότι δεν έχω τίποτα να χωρίσω με τον Λευτέρη και άρτια συνδεδεμένοι φιλικά.

– Μου φάνηκε περίεργο. Απλά πρέπει να προσέχουμε τι λέμε γιατί ξέρεις πόσο σε εκτιμώ, ξέρεις αν σε έχω βοηθήσει και στεναχωρήθηκα πάρα πολύ όταν μου είπανε κάτι ότι είπες και λέω γιατί να βγει να πει αυτό το πράγμα;

– Σε αγαπώ και έχω και ντουέτο να πεις με την Άντζελα,  ήταν ο διάλογός τους.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!