Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Στην έντυπη OnTime – Τα ζουμερά σάντουιτς του Μπράντλεϊ Κούπερ

Ηθοποιός, σκηνοθέτης, τώρα και… καντινιέρης ο Μπράντλεϊ Κούπερ, να σερβίρει γευστικά, ζουμερά σάντουιτς. Σύμφωνα με την εφημερίδα «The Philadelphia Inquirer», ο Μπράντλεϊ Κούπερ συνεργάστηκε με τον Ντάνι ΝτιΤζιαμπιέτρο, ιδιοκτήτη της πιτσαρίας «Angelo’s Pizzeria» με έδρα τη Φιλαδέλφεια, γνωστή για τα κλασικά και «δημιουργικά» σάντουιτς, τα τηγανητά σνακ και τις επιλογές πρωινού, για να ανοίξουν το «Danny and Coops Cheesesteaks».

Τα σάντουιτς του Μπράντλεϊ Κούπερ

Όπως γράφει το δημοσίευμα , ο λόγος που άνοιξαν την καντίνα στη Νέα Υόρκη ήταν «για να δουν εάν ο κόσμος θα ήθελε cheesesteaks στο “Μεγάλο Μήλο”». Γι’ αυτόν το λόγο επέλεξαν την οδό West Third Street κοντά στη Sixth Avenue, στο Γκρίνουιτς Βίλατζ. Στο βίντεο που ανάρτησε το «Angelo’s Pizzeria» στο Instagram, ο Μπράντλεϊ Κούπερ σερβίρει τη σπεσιαλιτέ, το «Philly cheesesteak», ένα σάντουιτς με ζουμερή ψιλοκομμένη μπριζόλα και λιωμένο τυρί, και ακούγεται να λέει στους έκπληκτους περαστικούς: «Καλησπέρα σας. Ελάτε, φάτε ένα!» στο «Danny and Coops», όπως γράφει και η λεζάντα της ανάρτησης, ενώ ενημερώνει τους θεατές πως θα παραμείνουν επί τόπου για δύο μέρες. 

Από τα χεράκια του Κούπερ έσπευσαν να σερβιριστούν η πρώην του Ιρίνα Σάικ με την 6χρονη κόρη τους Λέα, αλλά και η νυν σύντροφος του ηθοποιού Τζίτζι Χαντίντ. Τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν από τις πωλήσεις, όσο σερβίρει ο Μπράντλεϊ Κούπερ, θα δοθούν σε μια μη κερδοσκοπική οργάνωση που βοηθά στη σίτιση των Νεοϋορκέζων που έχουν ανάγκη. 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!