Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ξεσπά ο Άρης Σοϊλέδης για την κτηνωδία με το χάσκι στην Αράχωβα: “Δεν μπορώ να το διανοηθώ, έχω τρελαθεί”

Με βίντεο στο Tik Tok ο Άρης Σοϊλέδης ξεσπά για την φρικιαστική πράξη που προκάλεσε τον θάνατο ενός χάσκι στην Αράχωβα, το οποίο κακοποιήθηκε βάναυσα.

Ο γνωστός ποδοσφαιριστής Άρης Σοϊλέδης δεν μπορεί να πιστέψει τις λεπτομέρειες που ακούσει στα media για την κτηνωδία, ζητώντας άμεση τιμωρία, σε αυτόν που στέρησε τη ζωή από το τετράποδο ζώο.

Όσα λέει στο βίντεο ο Άρης Σοϊλέδης

«Πώς γίνεται ρε παιδιά να υπάρχουν άνθρωποι ανάμεσά μας που φέρονται έτσι σε ένα ζώο… Τι μπορεί να έχεις στο σκ@τοκεφάλι σου μέσα για να φερθείς έτσι σε ένα ζώο; Δεν μπορώ να το διανοηθώ πραγματικά. Από το πρωί έχω τρελαθεί, μου το στείλαμε αρκετοί για να το ανεβάσω και δεν μπορώ να το πιστέψω ότι ένας άνθρωπος έχει κάνει κάτι τέτοιο σε ένα σκυλί», αναφέρει ο Άρης Σοϊλέδης.

Και σχολιάζει ο Άρης Σοϊλέδης: «Αυτός ο άνθρωπος, όχι απλά πρέπει να πάει φυλακή, αλλά να του κάνουμε νομίζω κάτι αντίστοιχο για να καταλάβει το λάθος του. Αν και τι νόημα έχει; Υπάρχουν άνθρωποι που είναι τόσο άρρωστοι στο μυαλό που ειλικρινά δεν θα καταλάβουν ποτέ το τι έχουν κάνει», λέει ο Άρης Σοϊλέδης στο Tik Tok.

@soiledis11 😡😡😡🤬🤬🤬🤬 ΕΛΕΟΣ #foryou #fyp #skuli #animal #help #voitheia ♬ πρωτότυπος ήχος – Aris Soiledis

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!