Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Μαρία Μενούνος: Η συγκινητική φωτογραφία του πατέρα με την κόρη της – Ιδιαίτερη ημέρα για την παρουσιάστρια

Την ομορφότερη περίοδο στη ζωή της διανύει η Μαρία Μενούνος. Η ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια Μαρία Μενούνος, τους τελευταίους μήνες κρατά στην αγκαλιά της την κόρη της, που απέκτησε με τον σύζυγό της Κέβιν Άντεργκαρο μέσω παρένθετης μητέρας.

Σήμερα, 7 Δεκεμβρίου είναι μία ιδιαίτερη ημέρα για τη Μαρία Μενούνος καθώς ο πατέρας της έχει τα γενέθλιά του. Έτσι, για να τον τιμήσει, ανήρτησε στην επίσημη σελίδα στο Instagram μία φωτογραφία, στην οποία απεικονίζεται εκείνος αγκαλιά με τη μονάκριβη κόρη της Αθηνά – Αλεξάνδρα.

«Χρόνια πολλά μπαμπά/παππού. Σε αγαπάμε τόσο πολύ», έγραψε η Μαρία Μενούνος και τα likes από τους διαδικτυακούς της φίλους «έπεσαν» βροχή!

«Ήξερα ότι διάλεξα μια παρένθετη μητέρα με υψηλές αξίες και ηθική που ήθελε να κάνει μια υπέροχη δουλειά. Εκείνη μου είπε “Θα κάνω ό,τι θα έκανες εσύ αν ήσουν έγκυος”. Οπότε της πρότεινα να τρώει οργανικά τρόφιμα, να μείνει μακριά από τη ζάχαρη επειδή ο διαβήτης υπάρχει στην οικογένειά μου και να αποφύγει τον καφέ. Της είπα ότι αν όμως έχεις κάποια λιγούρα, είσαι άνθρωπος κάντο. Σε εμπιστεύομαι. Και εκείνη έφερε στον κόσμο ένα πανέμορφο μωρό και θα είμαι για πάντα ευγνώμων για αυτή τη θυσία”», είχε εξομολογηθεί η Μαρία Μενούνος σε συνέντευξη στην Today.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MARIA MENOUNOS (@mariamenounos)

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!