Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Μάριος Αθανασίου: “Με την επιμονή των γυναικών, χάνω την υπομονή μου”

Ο Μάριος Αθανασίου μίλησε στις κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών. Εκεί, μίλησε για τον ρόλο του ως πατέρας, ενώ αναφέρθηκε και στην πρώτη έξοδο του γιου του.

Όσα είπε ο Μάριος Αθανασίου

“Δεν έχω κάνει ποτέ μονόλογο στο θέατρο, το φοβάμαι”, τόνισε αρχικά.

“Πιστεύω πάντα ότι δεν είμαι καλός πατέρας και λέω στα παιδιά ότι κάνω λάθη. Το ξέρω και το βλέπω κιόλας ότι κάνω λάθη. Ό,τι συμβαίνει λάθος το καταλαβαίνει ότι είναι δική σου ευθύνη. Δεν το κάνω επειδή είμαι ενοχικός, αλλά αυτό ισχύει”, δήλωσε ο Μάριος Αθανασίου και συνέχισε:

“Αυστηρός δεν είμαι, αλλά μερικές φορές χάνω την υπομονή μου. Θα ήθελα να έχω λίγο παραπάνω. Πάντα λέω ότι αν γύρισα τη μέρα πίσω θα μπορούσα να είχα κάνει κάποια πράγματα διαφορετικά. Με την επιμονή των γυναικών, χάνω την υπομονή μου. Από τα 2 μέχρι τα 82 οι γυναίκες είναι ίδιες αυτό κάνουν. Έχουν έναν τρόπο πάντα, ξέρουν το κουμπί, κάπως θα τα καταφέρουν”.

“Νομίζω ότι οι περισσότεροι γονείς θέλουν να βλέπουν τα παιδιά τους υγιή κι ευτυχισμένα. Δεν έχω ξενυχτήσει για να περιμένω τον γιο μου να γυρίσει, αλλά έχω τα δικά μου άγχη. Δεν του τα δείχνω. Δεν τον παρακολούθησα την πρώτη φορά που βγήκε μόνος του, αν και θα το ήθελα”, ξεκαθάρισε.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!