Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

O Δημήτρης Μυλωνάς για τον Λευτέρη Πανταζή: “Του ζήτησα 100 ευρώ και δεν μου τα έδωσε, μου είπε ότι είναι κλειστά τα χρήματά του”

Ο Δημήτρης Μυλωνάς μίλησε στην κάμερα του Mega Καλημέρα. Ο ηθοποιός και τραγουδιστής μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τη σχέση του με τον Λευτέρη Πανταζή.

Όσα είπε ο Δημήτρης Μυλωνάς

“Προτιμώ με κλειστά μάτια τον Γιώργο Λιάγκα στο Πρωινό από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Το Πρωινό θέλει κάποιον πιο γρήγορο και μία ευελιξία που ο Γρηγοράκης δεν την έχει αυτή τη στιγμή”, είπε αρχικά ο Δήμος Μυλωνάς.

Για την σχέση του με τον Λευτέρη Πανταζή, ο Δήμος Μυλωνάς είπε: “Δεν κάνουμε παρέα με τον Λευτέρη Πανταζή, του έχω γράψει όλα τα σουξέ τα τελευταία 20 χρόνια. Ζήτησα από τον Λευτέρη Πανταζή 100 ευρώ και δεν μου τα έδωσε, μου είπε “τα λεφτά μου είναι κλειστά”.

Κάθε μέρα με παίρνει τηλέφωνο, αλλά επειδή έχω δουλειές, δεν μπορώ να το σηκώσω. Καμιά φορά που απαντάω του λέω “Λευτέρη μου, θα σε πάρω, δεν προλαβαίνω, έχω πολλές δουλειές”. Με παίρνει τηλέφωνο κάθε μέρα, εδώ και 20 χρόνια. Λευτέρη μου, κάποια άλλη φορά, όποτε θες”.

Κλείνοντας, ο Δήμος Μυλωνάς είπε: “Ο Σταμάτης Φασουλής είναι θεατράνθρωπος και ό,τι κάνει το κάνει καλά, άλλα είναι μέτριος ηθοποιός. Θα έχω πρωταγωνιστικό ρολό σε σειρά του Μανούσου Μανουσάκη”.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!