Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Εξοργισμένος ο Στάνκογλου που το θέλουν να είναι σε σχέση με την Χρηστίδου – Η απάντηση της παρουσιάστριας

Έξαλλος εμφανίζεται ο Γιάννης Στάνκογλου, όπως μετέφερε ο Γρηγόρης Γκουντάρας στον αέρα του Super Κατερίνα, για το δημοσίευμα που τον θέλει σε σχέση με την Σίσσυ Χρηστίδου. Από την άλλη η παρουσιάστρια έδωσε μέσω ανάρτησης την δική της απάντηση. 

Όσα αποκάλυψε ο Γρηγόρης Γκουντάρας για τον Γιάννη Στάνκογλου

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας αποκάλυψε σήμερα 5/12 ότι επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί του και τον άκουσε εξοργισμένο. Όπως επεσήμανε, τα παιδιά του είναι σε ηλικία που μπορούν να διαβάσουν τα δημοσιεύματα και αυτό είναι κάτι τον ενοχλεί ακόμα περισσότερο, όταν διαβάζουν κάτι που δεν ισχύει για τον μπαμπά τους.

“Εγώ το πρωί μίλησα όχι με τον ηθοποιό Γιάννη Στάνκογλου αλλά με τον πατέρα Γιάννη Στάνκογλου και τον άκουσα εξοργισμένο. Τίποτα από όλα αυτά που γράφονται δεν ισχύει. Έχει δύο παιδάκια που αντιλαμβάνονται τα πάντα και βρίσκεται σε μια διαδικασία να μιλήσει στα παιδιά του για μια σχέση που δεν υπάρχει”, είπε αρχικά ο δημοσιογράφος.

Η ανάρτηση της Σίσσυς Χρηστίδου

Η Σίσσυ Χρηστίδου θέλησε να βάλει τα πράγματα στην θέση τους και αυτή με την σειρά της. Το βράδυ της Δευτέρας, η παρουσιάστρια ανέβασε ένα story στο Instagram το οποίο ανέφερε: “Ένα ψέμα κάνει τον μισό γύρο του κόσμου μέχρι η αλήθεια να φορέσει τα παπούτσια της”.

Και με αυτή της την ανάρτηση η παρουσιάστρια τα είπε όλα!

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!