Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

O Παύλος Κοντογιαννίδης για τους γάμους ομοφυλοφίλων: “Φαντάσου μία εκδήλωση με μπαμπάδες και παιδιά…”

Ο Παύλος Κοντογιαννίδης μίλησε στην κάμερα του Πρωινό ΣουΣού. Τον δημοφιλή ηθοποιό συνάντησε ο ρεπόρτερ Ηλίας Σκουλάς, ζητώντας την άποψή του για τρέχοντα θέματα της επικαιρότητας, όπως το νέο νομοσχέδιο για τους γάμους των ομόφυλων ζευγαριών.

Όσα είπε ο Παύλος Κοντογιαννίδης

“Καθένας έχει την ευχέρεια και την άδεια να κάνει οτιδήποτε, αρκεί να μην ενοχλεί. Σε πρώτο πλάνο θα έπρεπε να είναι τα πολιτικά θέματα. Όταν βγάζεις την προσωπική σου ζωή, είναι σαν να πηγαίνεις γυρεύοντας, την εκθέτεις”, σχολιάζει ο Παύλος Κοντογιαννίδης για τον Στέφανο Κασσελάκη.

“Έχει αυτό το δικαίωμα αλλά μην το περνάς σε πρώτο πλάνο. Ό,τι βγαίνει στη λαϊκή χάνει την αξία του”, τονίζει ο ηθοποιός για τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

“Το θέμα των παιδιών είναι πολύ λεπτό και δύσκολο θέμα. Φαντάσου σε μία εκδήλωση για την οικογένεια να ήταν μπαμπάς και μπαμπάς με παιδιά. Σαν εικόνα δες το”, απαντά ο Παύλος Κοντογιαννίδης για την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια.

Όσον αφορά τις πρόσφατες ακραίες δηλώσεις της Μαρίας Ιωαννίδου αλλά και του Μητροπολίτη Πειραιώς, οι οποίες συνέδεαν την ομοφυλοφιλία με την κληρονομικότητα και τις καρκινογενέσεις αντίστοιχα, ο ηθοποιός ξεκαθαρίζει ότι αυτή είναι δουλειά της επιστήμης να βγει και να διαψεύσει τέτοιου είδους τοποθετήσεις.

Κλείνοντας, ο Παύλος Κοντογιαννίδης ρωτήθηκε για την πολυσυζητημένη επιστροφή της σειράς “Τι Ψυχή Θα Παραδώσεις Μωρή;”, στην πρώτη προβολή της οποίας είχε συμμετάσχει και ο ίδιος.

“Είμαι υποχρεωμένος να δεχθώ, με την έννοια ότι αυτό το σήριαλ τελείωσε στα 5 επεισόδια και ήταν σαν να γράφεις μία έκθεση που σου την κόβουν από τον πρόλογο. Η σειρά αυτή δεν είχε προοπτική όσον αφορά τα εργασιακά, δεν προλάβαιναν 3 συνεργεία με εξωτερικά συνεργεία. Όσοι είχαν μεγαλύτερους ρόλους δούλευαν 24 ώρες το 24ωρο”, απαντά ο Παύλος Κοντογιαννίδης.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!