Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Οι πρώτες δηλώσεις της Θεοφανίας Παπαθωμά μετά τον χωρισμό από τον Γρηγόρη Πετράκο

Η Θεοφανία Παπαθωμά έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνισή της, μετά τον χωρισμό από τον Γρηγόρη Πετράκο. Η γνωστή ηθοποιός παρουσίασε σε κεντρικό βιβλιοπωλείο το καινούριο συγγραφικό της εγχείρημα και έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους των ψυχαγωγικών εκπομπών.

Η Θεοφανία Παπαθωμά δεν έκανε καμία αναφορά στον Γρηγόρη Πετράκο, ωστόσο ρωτήθηκε για τις κόρες της.

Όσα είπε η Θεοφανία Παπαθωμά

“Η ιδέα για το βιβλίο προέκυψε λόγω των Χριστουγέννων. Είναι στην ουσία η πάλι ανάμεσα στο καλό και στο κακό, στο φως και στο σκοτάδι, κάτι που το ζούμε καθημερινά” είπε αρχικά η Θεοφανία Παπαθωμά.

Ακόμα, η Θεοφανία Παπαθωμά πρόσθεσε: “Το γράμμα στον Άγιο Βασίλη το γράφουν οι κόρες μου παραμονές Πρωτοχρονιάς. Η κόρη μου ζήτησε ένα σκυλάκι για φέτος. Τα Χριστούγεννα είναι ήμερες αγάπης και πρέπει να αποκαθιστούμε τις σχέσεις με όλους τους ανθρώπους, και κυρίως με αυτούς που δεν έχουμε καλές σχέσεις. Είναι γιορτές αγάπης”.

Μεταξύ άλλων ανέφερε πως θα έπρεπε να καταργηθεί η διπλή παράσταση στο θέατρο, καθώς θεωρεί πως είναι απάνθρωπο να δουλεύουν τόσο πολύ στην περίοδο των γιορτών οι ηθοποιοί.

Αν είχε ένα κουμπί, τι θα διέγραφε από το 2023; “Θα ήθελα να διαγράψω όλες τις κακές στιγμές, την ένταση και τη δυσκολία που περνάμε όλοι μας”, είπε η Θεοφανία Παπαθωμά.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!