Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Στην OnTime – Στο εδώλιο η Ζέτα Δούκα και η Δώρα Χρυσικού: Χωρίς τέλος η διαμάχη του Γιώργου Κιμούλη με τις δύο ηθοποιούς

Νέες εξελίξεις στη διαμάχη του Γιώργου Κιμούλη με τη Ζέτα Δούκα, τη Δώρα Χρυσικού και τον Νίκο Ψαρρά. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής “Super Κατερίνα”, σε δική παραπέμπονται οι δύο γιατροί που φέρεται να έχουν υπογράψει βεβαιώσεις σχετικά με προβλήματα υγείας που δημιουργήθηκαν στη Ζέτα Δούκα από την πίεση κατά τη διάρκεια της συνεργασίας της με τον Γιώργο Κιμούλη.

Ακόμη σε δίκη παραπέμπεται για ηθική αυτουργία και η Ζέτα Δούκα.Επιπλέον, σε δίκη παραπέμπεται και η Δώρα Χρυσικού για εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμηση στα ΜΜΕ, έπειτα από συνέντευξή της σε γνωστό site, όπου μίλησε για «σκηνική αλητεία».Σύμφωνα πάντα με το δικηγόρο του Γιώργου Κιμούλη, Βασίλη Καπερνάρο, οι δύο γιατροί φέρεται να έχουν υπογράψει βεβαιώσεις, σχετικά με προβλήματα υγείας που δημιουργήθηκαν στη Ζέτα Δούκα, από την πίεση που ζούσε την περίοδο που συνεργαζόταν με τον Γιώργο Κιμούλη.

Το ρεπορτάζ

“Πρέπει να δικαστούν αυτοί οι άνθρωποι για όσα αδικήματα κρίθηκαν από τον εισαγγελέα ως αδικήματα. Οι γιατροί θα δικαστούν τον Οκτώβριο του 2024 και τον Νοέμβριο του 2024 η κ. Χρυσικού. Αυτές είναι οι ημερομηνίες των δικασίμων, που θα κάτσουν οι κατηγορούμενοι για τα αδικήματα που τέλεσαν. Οι γιατροί, επειδή έδωσαν ψευδείς ιατρικές πιστοποιήσεις για να τις χρησιμοποιήσει η Ζέτα Δούκα και οι ομόδικοί της στο δικαστήριο” ανέφερε αρχικά ο δικηγόρος του Γιώργου Κιμούλη, Βασίλης Καπερνάρος.

“Τότε είχαμε κάνει μηνύσεις, διότι θεωρήσαμε ότι αυτά που είπαν στις τηλεοράσεις, είναι ψευδή. Προσφύγαμε στα δικαστήρια και προς στιγμήν δικαιωνόμαστε, διότι οι μηνύσεις δεν μπήκαν στο αρχείο. Και ο εισαγγελέας που τα μελέτησε και ο εισαγγελέας που τα υπέγραψε τα κατηγορητήρια, τα στέλνει προς εκδίκαση στο δικαστήριο” πρόσθεσε ο ίδιος.

Απάντηση στο συνάδελφό του έδωσε ο δικηγόρος της Ζέτας Δούκα, Γιώργος Γεραρής, ο οποίος μίλησε στην ίδια εκπομπή και ξεκαθάρισε: “Ούτε η Ζέτα Δούκα, ούτε οι γιατροί έχουν λάβει κάποια κλήση για το ακροατήριο. Αυτές είναι πληροφορίες, προφανώς, που έχει ο κ. Καπερνάρος, εμείς δεν έχουμε λάβει επισήμως καμία κλήση, επομένως εμείς περιμένουμε να δούμε αν ισχύει. Όταν λάβουν το κλητήριο θέσπισμα η κ. Δούκα και οι γιατροί, και αναλόγως του περιεχομένου του, θα ασκήσουν και προσφυγή”.

“Ακόμη και αν παραπεμφθούν στο δικαστήριο, στο ακροατήριο δηλαδή, ένας δικηγόρος γνωρίζει πολύ καλά ότι εννιά στις δέκα υποθέσεις παραπέμπονται στο ακροατήριο. Γιατί επιχαίρει ο κ. Κιμούλης; Δεν είναι καμία φοβερή νίκη αυτό που συμβαίνει αυτή τη στιγμή, γιατί όλες οι υποθέσεις σχεδόν φτάνουν στο ακροατήριο, γιατί εκεί με την προφορικότητα της διαδικασίας θα αποδειχθεί ποιος λέει αλήθεια και ποιος ψέματα. Το σημαντικό είναι να δούμε αν η αγωγή που έχει ασκήσει ο κ. Κιμούλης θα γίνει αποδεκτή και εκεί μετά θα συζητήσουμε” πρόσθεσε ο ίδιος.

Δημοσιεύθηκε στην έντυπη OnTime στις 1/12

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!