Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

O Νίκος Συρίγος εξομολογείται: “Μετρούσα τις ώρες, τα λεπτά και τα δευτερόλεπτα μέχρι να γυρίσουν οι κόρες μου στο σπίτι”

Ο Νίκος Συρίγος παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Boom. Απόσπασμα της συνέντευξης μεταδόθηκε από το Tlife. Ο γνωστός δημοσιογράφος, μεταξύ άλλων μίλησε για την καθημερινότητα με τις κόρες του και το κεφάλαιο της εφηβείας.

Όσα είπε ο Νίκος Συρίγος

Όταν οι κόρες σου βγήκαν για πρώτη φορά μόνες τους…

Μετρούσα τις ώρες, τα λεπτά και τα δευτερόλεπτα μέχρι να γυρίσουν. Το μυαλό μου πήγαινε συνέχεια στο κακό. Μάλλον παίρνω ως παράδειγμα τον εαυτό μου, που έχει χτυπήσει με όλους τους τρόπους που μπορεί να χτυπήσει ένας άνθρωπος… Με λες και

ατσούμπαλο!

Τι σου λείπει περισσότερο από τότε που ήταν μωρά;

Η μυρωδιά τους! Αυτή η μαγική μυρωδιά των μωρών. Και το γεγονός ότι δεν έβγαιναν μόνες τους, οπότε δεν ανησυχούσα για το πού βρίσκονται, τι ώρα θα γυρίσουν κλπ. Ωραίες εποχές τότε.

Κεφάλαιο “εφηβεία”. Πόσο δύσκολη είναι αυτή η φάση;

Δύσκολη “πίστα”. Πιο δύσκολο όμως είναι να καταφέρεις να μην «πνίξεις» την ελευθερία του παιδιού με την ανησυχία σου. Να μετριάσεις τους φόβους σου, που είναι πολλοί και μεγάλοι, ώστε τα παιδιά να πάρουν αυτό που δικαιούνται από τον κόσμο στην ηλικία τους. Και να αντιμετωπίσεις την πρώτη τους επανάσταση – την οποία οφείλουν να κάνουν.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!