Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου για την κόντρα Συνατσάκη – Κουτσελίνη

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες. Εκεί αναφέρθηκε και στην κόντρα Συνατσάκη – Κουτσελίνη.  Η παρουσιάστρια, που είναι κολλητή φίλη με τη Μαίρη Συνατσάκη, παραδέχτηκε ότι είδε ένα πολύ κακό αστείο αλλά επουδενί δεν άκουσε κάποιον να βρίζει το παιδί της Ζήνας Κουτσελίνη.

Όσα είπε η Ντορέττα Παπαδημήτριου

“Είναι πολύ άδικο αυτό που γίνεται τις τελευταίες ημέρες. Γιατί μπήκα να δω αυτό το απόσπασμα και δεν είδα κανέναν να βρίζει κανέναν. Είδα ένα πολύ κακό αστείο, αν θέλετε τη γνώμη μου. Ακριβώς επειδή είχε να κάνει με παιδιά, το οποίο δεν ξεκίνησε από τη Μαίρη Συνατσάκη και ξέρω ότι έχει ζητηθεί και συγγνώμη. Δεν είδα κάποιον να βρίζει κάποιον. Συν του ότι είδα ένα βίντεο πριν από 9 χρόνια που τα πράγματα ήταν πολύ διαφορετικά στην τηλεόραση.

Τότε λέγονταν άλλα πράγματα, έχουν αλλάξει οι καιροί και κυρίως έχουν αλλάξει οι άνθρωποι. Έχουν μεγαλώσει και έχουν ωριμάσει οι άνθρωποι. Δεν βρίζει η Μαίρη, είναι εκτός της προσωπικότητάς της” είπε αρχικά η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: “Είναι ένα βίντεο που στην πραγματικότητα δεν βρίζει κανείς κανέναν. Αλλά έχει να κάνει με παιδί, δεν ήταν ωραίο. Και εμένα δε θα μου άρεσε να γίνεται πλάκα με τα παιδιά μου. Όμως, άλλο αυτό κι άλλο ότι κάποιος έβρισε τα παιδιά μου. Αυτό για το οποίο κατηγόρησαν τη Μαίρη δεν έχει γίνει. Η Μαίρη δεν έχει βγει ποτέ να πει ότι είναι τέλειος άνθρωπος. Η Μαίρη λέει τη γνώμη της, κάποιος συμφωνεί ή κάποιος διαφωνεί. Δεν λέει ποτέ τη γνώμη της επικριτικά”.

“Η λέξη που ταιριάζει, είναι η λέξη άδικο. Μιλάμε για κάτι που έγινε πριν από 10 χρόνια. Όλοι όσοι έχουμε κάνει τηλεόραση, σίγουρα έχουμε υποπέσει σε τέτοιου είδους λάθη. Δεν έχω να πω κάτι παραπάνω, ούτε είμαι δικηγόρος της Μαίρης. Νομίζω ότι μπορεί να υπερασπιστεί μία χαρά τον εαυτό της” κατέληξε η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!