Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ο Σωτήρης Καλυβάτσης για το metoo: “Ήταν ένα βηματάκι, αλλά έχουμε πολλά ακόμη να κάνουμε”

Ο Σωτήρης Καλυβάτσης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής του Mega Καλημέρα. Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στη σχέση του με την Υρώ Λούπη, τους ΑΜΑΝ, αλλά και το κίνημα metoo.

Όσα είπε ο Σωτήρης Καλυβάτσης

“Ο Μανούσος Μανουσάκης με φίλησε στο στόμα για να μου δείξει πως πρέπει να γυριστεί η σκηνή και με αιφνιδίασε. Στη σχέση μου με την Υρώ Λούπη είμαι όπως με βλέπετε, δεν αλλάζω πίσω από τις κάμερες. Στη σχέση μας με την Υρώ δεν μιλάω πολύ, δείχνω τα συναισθήματά μου, δεν τα εκφράζω. Με έπιανε πολύ μεγάλο άγχος οπότε με φανταζόμουν μπαμπά. Με τρομάζει η ιδιαίτερα μεγάλη ευθύνη που συνοδεύει την απόκτηση παιδιών”, είπε αρχικά ο Σωτήρης Καλυβάτσης.

Για την εκπομπή ΑΜΑΝ, ο Σωτήρης Καλυβάτσης σχολίασε: “Ήθελα να συνεχιστεί η εκπομπή, άλλα ήταν πολλά τα 11 χρόνια. Οι ΑΜΑΝ έκαναν τον κύκλο τους και όλοι πήγαμε παρακάτω. Δεν προλαβαίνω να δω τους Ράδιο Αρβύλα, θα δω αν τύχει αποσπάσματα στο διαδίκτυο. Ο σατιρικός καλλιτέχνης βάζει τα όρια στη σάτιρα”.

Αναφορικά με το κίνημα metoo, ο Σωτήρης Καλυβάτσης υποστήριξε πως “ήταν ένα βηματάκι, έχουμε πολλά ακόμη να κάνουμε. Στο θέατρο Χυτήριο συνέβη ένα περιστατικό που ήμουν παρών και ως αυτήκοος μάρτυρας, κατέθεσα στο δικαστήριο. Η Σοφία Παυλίδου ήταν και παραμένει φίλη μου”.

Ο Σωτήρης Καλυβάτσης πρωταγωνιστεί στη θεατρική παράσταση “Άντρες με τα όλα τους” στο “θέατρο Βέμπο”.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!