Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η Γλυκερία Τσολπίδου εξομολογείται: “Μου ευχήθηκαν θάνατο! Ψόφα και να σε βρουν νεκρή”

Η Γλυκερία Τσολπίδου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό ΣουΣού. Μέσα σε όλα, το νεαρό μοντέλο μίλησε για την εμπειρία που έζησε στα  Miss Tourism International, όπου δεν κέρδισε κάποιον τίτλο, καθώς και για το μπούλινγκ που δέχθηκε στα social media.

Όσα είπε η Γλυκερία Τσολπίδου

Ειδικότερα, η Γλυκερία Τσολπίδου σημείωσε χαρακτηριστικά πως ‘όταν ήμουν στο αεροδρόμιο της Αθήνας, τράβηξα ένα βίντεο όπου έλεγα πως “είναι μεγάλη μου χαρά που εκπροσωπώ την χώρα μου και φεύγω”. Μόλις έφτασα στη Μαλαισία, ανοίγω ενθουσιασμένη το κινητό μου και βλέπω μέσα τόσο άσχημα σχόλια”.

“Έλεγαν για τη μύτη μου, επειδή είναι λίγο γαμψή και έχει μια καμπύλη, ότι αυτό δεν προβάλει την ελληνική ομορφιά. Έλεγαν για τα φρύδια μου, που με παρομοίασαν με την Σοφία Χατζηπαντελή και τα μαλλιά μου φυσικά. Δεν τους άρεσε γενικότερα καθόλου η εξωτερική μου εμφάνιση”.

“Μου ευχήθηκαν θάνατο και μου έλεγαν “ψόφα”! “Να μην ανοίξεις τα μάτια σου ένα πρωί” και “να σε βρουν νεκρή”. Υπήρχαν τέτοια μηνύματα και αυτό είναι μπούλινγκ. Έκλαψα αλλά, επειδή έχω μια πολύ καλή οικογένεια και ανθρώπους που με αγαπάνε στη ζωή μου, μου συμπαραστάθηκαν ακόμα και από μακριά και μου είπαν να δείξω ποια είμαι” πρόσθεσε, επίσης, η Γλυκερία Τσολπίδου στην ψυχαγωγική εκπομπή της Ελένης Τσολάκη στο OPEN.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!