Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Αποκλειστικά στην OnTime – Ο Τριαντάφυλλος Παντελίδης στο βιντεοκλίπ του αδελφού του: “Δεν άντεξε την πίεση και δέχτηκε” λέει ο Κωνσταντίνος Παντελίδης

Σπυριδούλα Τριάντου

Οικογενειακή υπόθεση αποτελεί το νέο βιντεοκλίπ του Κωνσταντίνου Παντελίδη, καθώς για πρώτη φορά πρωταγωνιστεί σε αυτό ο αδελφός του Τριαντάφυλλος! Αν και δεν ήθελε, τελικά είπε το “ναι”, κι έτσι τον βλέπουμε για πρώτη φορά σε βιντεοκλίπ με το μικρό του αδελφό για το τραγούδι “Για να σε βγάλω απ’ το μυαλό μου”, σε στίχους και μουσική του Κωνσταντίνου Μήταρη, που έχει γίνει ήδη viral στο TikTok.

Το νέο βιντεοκλίπ του Κωνσταντίνου Παντελίδη έγινε σε παραγωγή του hit maker Χριστόδουλου Σιγανού και σε σκηνοθεσία Βαγγέλη Τσαουσόπουλου, ενώ σε αυτό συμμετέχει το μοντέλο Ζωή Ασουμανάκη, που πρόσφατα αναδείχθηκε μια από τις δεκαπέντε πιο όμορφες γυναίκες στον κόσμο στο διεθνή διαγωνισμό ομορφιάς “Miss International 2023”. Ποιος είχε όμως την αρχική ιδέα; “Ήταν κάτι που το ήθελα εδώ και πολύ καιρό” εξηγεί στην “ON time” ο Κωνσταντίνος Παντελίδης, που δυσκολεύτηκε πολύ στα γυρίσματα.

 

Κωνσταντίνος Παντελίδης: Μας παίδεψε ο Τριαντάφυλλος, αλλά δεν μπορούσε άλλο να μου λέει “όχι”

 

“Μας παίδεψε ο Τριαντάφυλλος, αλλά, αφού δέχτηκε, είμαι χαρούμενος, γιατί τον παρακαλούσα πολύ καιρό για να παίξει σε ένα κλιπ μου. Ε, δεν άντεξε την πίεση! Δεν μπορούσε άλλο να μου λέει “όχι”» λέει χαριτολογώντας ο βενιαμίν της οικογένειας, που ακολούθησε με επιτυχία την καριέρα του αείμνηστου Παντελή Παντελίδη. «Είχαμε δύο σκηνές, μία στο μπαρ και μία άλλη στο δρόμο, και κάναμε πόση ώρα να τις γυρίσουμε, γιατί γελάγαμε συνέχεια” λέει.

“Άρεσε πολύ η σκέψη στους φαν, πολύ θετικά μηνύματα και από το φαν κλαμπ του Παντελή” 

Όσο για το πώς ένιωσε η μητέρα τους βλέποντας μαζί τα δύο αγόρια της σε ένα τραγούδι; “Χάρηκε πολύ, της άρεσε. Και μένα μού άρεσε πολύ και το ήθελα, σκεφτόμουν πως θα μου άρεσε ένα κλιπ μου να είναι οικογενειακή υπόθεση. Το θεωρώ συγκινητικό, όπως συγκινήθηκε και η μητέρα μου όταν μας είδε μαζί!” εξομολογείται ο νεαρός τραγουδιστής.

Μάλιστα, τονίζει πως οι φαν του το δέχτηκαν με μεγάλη χαρά: «Άρεσε πολύ αυτή η σκέψη, λάτρεψαν το τραγούδι, αλλά και την ιδέα να συμμετέχει και ο αδελφός μου. Πήρα πολύ θετικά μηνύματα και από το φαν κλαμπ του Παντελή και τους ευχαριστώ όλους για τη στήριξη».

Να σημειώσουμε ότι ο Κωνσταντίνος Παντελίδης αυτή την περίοδο συνεχίζει τις εμφανίσεις του ανά την Ελλάδα, αφού έχει βαρύ πρόγραμμα μέχρι το τέλος του χρόνου, ενώ ετοιμάζει και μεγάλη συναυλία στο εξωτερικό. Μάλιστα, τον περασμένο Οκτώβριο, που έκανε την πρώτη του εμφάνιση στο Λονδίνο, στο «Ariana Banqueting Hall», σε μια συναυλία που έγινε προς τιμήν του αείμνηστου αδελφού του Παντελή Παντελίδη, αποθεώθηκε!

Της Σπυριδούλας Τριάντου

Δημοσιεύθηκε στην Ontime στις 28/11

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!