Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Σίλια Κριθαριώτη: Λαμπερό πάρτι στο Λονδίνο για την είσοδο του brand της στα Harrods – Οι έλληνες celebrities που παρευρέθηκαν

Μια ακόμη επιτυχία για τον οίκο Celia Kritharioti, καθώς όπως έγινε γνωστό, ξεκίνησε η αποκλειστική του παρουσία στο πολυκατάστημα Harrods του Λονδίνου, ένα από τα πιο διάσημα πολυκαταστήματα στον κόσμο.

Η Σίλια Κριθαριώτη και η διευθύντρια της βρετανικής Vogue, Σάρα Χάρις το βράδυ της Δευτέρας 27/11 διοργάνωσαν ένα λαμπερό event στο Λονδίνο για την είσοδο της διεθνούς φήμης Ελληνίδας σχεδιάστριας στο Harrods.

Το πάρτυ της Σίλια Κριθαριώτη

Ανάμεσα στις Ελληνίδες celebrities που ταξίδεψαν στο Λονδίνο για αυτή την ξεχωριστή στιγμή για την σχεδιάστρια μόδας, ήταν η Δούκισσα Νομικού και η Χριστίνα Πολίτη, οι οποίες μοιράστηκαν μέσα από τα social media φωτογραφίες από το πάρτι. Ακόμα, στη φαντασμαγορική γιορτή ήταν και ο Snik με τη σύντροφό του, Marta Aharonian.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της βραδιάς η Σίλια Κριθαριώτη αντάλλαξε ένα τρυφερό φιλί με τον σύζυγό της Νίκο Τσάκο μπροστά στον φακό και το στιγμιότυπο απαθανάτισε η Χριστίνα Πολίτη.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!