Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Γιάννης Μπέζος: “Δεν θέλω να σκοτώνω τον χρόνο μου τον θεωρώ πολύτιμο”

Ο Γιάννης Μπέζος μίλησε στην Ελένη Τσολάκη και την εκπομπή Πρωινό ΣουΣού. Εκεί αναφέρθηκε στην πολιτική ορθότητα των λεγομένων, στο φαινόμενο Κασσελάκη αλλά και στη δική του επαγγελματική πορεία.

Όσα είπε ο Γιάννης Μπέζος

“Δεν με ενδιαφέρει καθόλου ο “Γιάννης των Απαράδεκτων”. Είναι κάτι που είναι τόσο μακριά μου, έξω από τα ενδιαφέροντά μου αλλά είναι μέσα στην καρδιά μου.

Έχουμε μάθει να ζούμε με πέντε τρόπους ενώ υπάρχουν χίλιοι. Τώρα είναι πιο εμφανή τα πράγματα. Δεν μας αφήνουν να ζήσουμε, να χαρούμε. Νιώθουμε ενοχές, περίεργα, υπόλογοι, φοβόμαστε. Φοβόμαστε τι θα γράψει ο κάθε βλαξ στο διαδίκτυο. Είναι γελοία όλα αυτά! Η απάντησή σε αυτό είναι να μη φοβόμαστε και να έχουμε αυτοπεποίθηση. Δεν ασχολούμαι καθόλου με τα σχόλια.

Δεν υπάρχει κανένα φαινόμενο, είναι λίγο κλισέ. Κάποιοι άνθρωποι αποφάσισαν να ψηφίσουν έναν άνθρωπο που δεν είχαμε συνηθίσει τόσα χρόνια. Και αυτό έγινε γιατί δεν εμπιστεύονται πλέον το παλιό. Δεν είναι θέμα του κύριου Κασσελάκη και άλλος να ήταν θα τον ψήφιζαν. Ακόμα και αν υποθέσουμε ότι οι ψηφοφόροι φέρθηκαν επιπόλαια, κι αυτό είναι πολιτική θέση. Οι άνθρωποι κουράστηκαν με έναν τρόπο. Δεν εμπιστεύονται το παλαιό. Δεν με ενδιαφέρει το πως συμπεριφέρεται, με ενδιαφέρουν οι πολιτικές θέσεις”.

“Αν θέλουμε να είμαστε μια γνήσια δημοκρατική χώρα, αυτά θα έπρεπε να έχουν απαντηθεί εδώ και χρόνια. Σε αυτό φταίει η  επίσημη πολιτική και το κομμάτι το πιο συντηρητικό που δεν καταλαβαίνει ότι δεν μπορούμε να λειτουργούμε σαν να είμαστε στη δεκαετία του ’50.

Πρώτα από όλα δεν χρησιμοποιώ αγγλικούς όρους. Καλύτερα να μιλάμε ελληνικά και να θυμόμαστε ότι είμαστε στην Ελλάδα. Δεν έχει σημασία τι λες αλλά τι εννοείς. Η Τέχνη πρέπει να είναι ελεύθερη. Το αν κάποιος θα το αποδεχτεί είναι δικό του θέμα. Είναι σαν την πίστη, απευθύνεται στον καθένα ξεχωριστά. Το θέμα είναι να σεβόμαστε τον άλλον επί της ουσίας.

Η τηλεόραση είναι πολύ συντηρητική και για αυτό τον λόγο δεν υπάρχουν πολλές κωμωδίες. Η κωμωδία θέλει πολλή ελευθερία. Όταν γράφεις κωμωδία πρέπει να είσαι τολμηρός και να μην γράφεις με την σκέψη ότι μπορεί κάποιος να ενοχληθεί”.

“Το πρώτο πράγμα που με ενδιέφερε είναι αν με ενδιέφερε εμένα. Αν οι συνθήκες στις παραγωγές ήταν οι κατάλληλες προχωρούσαμε. Τα νούμερα τηλεθέασης έρχονται μετά.

Πάντα θυμάμαι πράγματα που δεν έχουν πάει καλά. Όλα τα θυμάμαι! Και για τα καλά και τα κακά παίρνω την ευθύνη εγώ.

Σωστά με λένε αυστηρό, είμαι αυστηρός σε όλα! Είμαι πάνω από όλα σε μένα και με τους ανθρώπους σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά μας. Με αφορούν οι θεατές!

Σε θέματα πολύ σοβαρά θα κάνω την αυτοκριτική μου. Δεν θέλω να σκοτώνω την ώρα μου, τον θεωρώ πολύτιμο. Δεν έκανα ποτέ ψυχοθεραπεία και δεν νομίζω ότι χρειάστηκε ποτέ”.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!