Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Πέγκυ Ζήνα: “Δεν ήταν όλες οι συνεργασίες μου ιδανικές”

H Πέγκυ Ζήνα έκανε δηλώσεις στην εκπομπή Πρωινό ΣουΣού. Η δημοφιλής τραγουδίστρια μιλά για τις συνεργασίες της από το παρελθόν, ενώ ρωτήθηκε και για το πρόσφατο στιχουργικό ζήτημα με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη.

Όσα είπε η Πέγκυ Ζήνα

“Όλα ξεκίνησαν από εδώ, από τη Θεσσαλονίκη, όπως και η φιλία μου με τον Κωνσταντίνο (Χριστοφόρου). Ήμουν εγώ στις «Μάσκες» και ο Κωνσταντίνος ήταν με τον Αντώνη Ρέμο στο απέναντι μαγαζί. Ήμασταν όλη μέρα στο ξενοδοχείο μαζί και έκτοτε γίναμε κολλητοί φίλοι”, είπε αρχικά η Πέγκυ Ζήνα.

“Δεν ήταν όλες οι συνεργασίες μου ιδανικές αλλά έχω ένα χάρισμα ως άνθρωπος, που ηρεμεί την ψυχή μου. Κρατάω τα καλύτερα από κάθε συνεργασία, γιατί υπάρχουν καλά στοιχεία σε κάθε συνεργασία”, παραδέχεται η τραγουδίστρια αμέσως μετά.

“Ο άντρας μου είναι ο άνθρωπος που εμπιστεύομαι απόλυτα τη γνώμη μου και τώρα πλέον και η κόρη μου, που είναι το ίδιο αυστηρή μαζί του”, εξομολογείται η Πέγκυ Ζήνα σε σχετική ερώτηση.

Τέλος, σε ερώτηση για το πρόσφατο θέμα που ξέσπασε με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη και την αλλαγή του στίχου στο τραγούδι «Άδωνις», η Πέγκυ Ζήνα σχολιάζει: “Δεν έχω τέτοια τραγούδια, που να χρειάζεται να αλλάξω κάποιον στίχο. Θεωρώ ότι ήταν ένα χιουμοριστικό τραγούδι. Κάνουμε χιούμορ, παιδιά. Για να παρεξηγηθεί κάποιος είναι δικό του το έλλειμα”.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!