Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ο Γιάννης Βαρδής αποκαλύπτει: “Μου λένε ντροπή που έγραψε ο Βαρδής: μου περνάει απ’ το μυαλό να σε σκοτώσω”

Ο Γιάννης Βαρδής μίλησε στην κάμερα του Breakfast@star. Ο γνωστός τραγουδιστής και συνθέτης συζήτησε με τη δημοσιογράφο Μαίρη Αργυριάδου αποκαλύπτοντας τα σχόλια που δέχθηκε στα social media για τον στίχο σε ένα παλαιότερο τραγούδι του πατέρα του, ενώ παραδέχεται πως του έχουν γίνει τηλεοπτικές προτάσεις τις οποίες έχει αρνηθεί.

Όσα είπε ο Γιάννης Βαρδής

“Εγώ έχω ακούσει παρόμοιο πράγμα για ένα κομμάτι του πατέρα μου, το “Σε αγάπησα στον μέγιστο βαθμό”. Τι λέει ο στίχος; “Μου περνάει απ’ το μυαλό να σε σκοτώσω”. Διαβάζω λοιπόν στo Twitter: Ντροπή για τον Βαρδή που το έγραψε αυτό”, απαντά ο Γιάννης Βαρδής σε ερώτηση για το θέμα με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη.

“Είναι ένα αγνό κομμάτι, που γράφτηκε σε μία άλλη εποχή. Δεν ξέρω μέχρι πού φτάνει το δικαίωμα του τραγουδιστή, συμφωνώ με τον κύριο Κραουνάκη”, προσθέτει ο τραγουδιστής επί του θέματος.

“Επειδή δεν έχω την ίδια δύναμη που είχα στο ραδιόφωνο παλιά, προτιμώ τα ανέκδοτα τραγούδια του πατέρα μου να τα δίνω σε κάποιον που ξέρω ότι θα τον βοηθήσει η εταιρεία και θα κάνει την επιτυχία που πρέπει. Ο πατέρας μου έγραφε κατά παραγγελία”, παραδέχεται ο Γιάννης Βαρδής για τα ακυκλοφόρητα κομμάτια του αείμνηστου συνθέτη.

“Αν ήμουν ο Χάρης (Βαρθακούρης), δεν θα έκανα το Big Brother. Με έχουν πάρει πολλές φορές να μου προτείνουν να μπω ως παίκτης στο YFSF αλλά νιώθω ότι δεν μπορώ να ξεκλειδωθώ τόσο. Ως κριτής θα το συζητούσα”, απαντά ο Γιάννης Βαρδής για ένα ενδεχόμενο πέρασμα από την τηλεόραση, ενώ ξεκαθαρίζει πως δεν θα πήγαινε σε καμία περίπτωση στη Eurovision.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!