Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ο Τάσος Χαλκιάς αποκαλύπτει: “Όσα χρήματα έβγαλα στην δουλειά, τα έδωσα πάλι στη δουλειά…”

Ο Τάσος Χαλκιάς παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Mega Καλημέρα. Ο ηθοποιός μίλησε για τα χρήματα, τον Πέτρο Φιλιππίδη, αλλά και την αναγνωρισιμότητα που πήρε από το Χάι Ροκ και το Λαβ Σόρρυ.

Όσα είπε ο Τάσος Χαλκιάς

“Δεν κάνω διάφορες δουλειές για να τα οικονομήσω, δεν παίρνω πολλά χρήματα. Δεν ήμουν κοιλιόδουλος με τα χρήματα ποτέ. Όσα χρήματα έβγαλα στην δουλειά, τα έδωσα πάλι στη δουλειά, γι’ αυτό και δεν έχω λεφτά. Σαν παραγωγός έχω χάσει πολλά λεφτά.

Μία φορά κέρδισα χρήματα από μία περιοδεία. Πλήρωσα τα χρέη μου και τους συνάδελφους μου. Αυτό με έκανε να γαληνεύσω. Ακόμα κι αν έχω μείνει απλήρωτος από δουλειές, ποτέ δεν μου πέρασε από το μυαλό να αφήσω απλήρωτο συνάδελφό μου”, είπε αρχικά ο Τάσος Χαλκιάς.

Για τον Πέτρο Φιλιππίδη, ο Τάσος Χαλκιάς είπε: “Ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι ένας άνθρωπος αυταρχικός, μπορεί να φτάσει σε ακραίες καταστάσεις μέσα στη δουλειά και για τη δουλειά, αλλά να φτάσει σε σημείο παράβασης εγκληματικού χαρακτήρα, όχι, δεν τον έχω ικανό.

Υπάρχουν αποφάσεις που δικαίωσαν τον Πέτρο Φιλιππίδη για τις περιπτώσεις των βιασμών. Από εκεί και πέρα ό,τι πει η δικαιοσύνη. Θα συνεργαζόμουν και πάλι με τον Πέτρο Φιλιππίδη αν αθωωνόταν, δεν έχω λόγο να τον αποκλείσω”.

Κλείνοντας, ο Τάσος Χαλκιάς ανέφερε: “Ο κόσμος με έμαθε από το Χάι Ροκ και το Λαβ Σόρρυ. Μακάρι να είχα γίνει γνωστός από το ρόλο μου στη Μαντάμ Σου Σου. Θα έκανα και πάλι τον Σάκη τον υδραυλικό, εγώ είμαι υπέρ των λαϊκών ηρώων”.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!