Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η Ναταλία Δραγούμη εξομολογείται: “Ήρθε να βγάλουμε φωτογραφία και τον έδιωξα, ένιωσα φρικτά”

Η Ναταλία Δραγούμη έκανε “ψυχοθεραπεία” με τον Γιώργο Κρικοριάν στην εκπομπή “Πάμε Δανάη”. Η ηθοποιός μίλησε για τον σύζυγό της, τα επαγγελματικά της, ενώ αποκάλυψε και τους ψυχαναγκασμούς της.

Όσα είπε η Ναταλία Δραγούμη

“Όταν πρωτοείδα τον σύζυγό μου, μου έκανε εντύπωση ότι είχε μία αγριάδα. Είχε μία φοβερή ζεστασιά στο βλέμμα και μία γλυκύτητα που δεν φαίνεται. Δεν μου αρέσει να υπερδείχνουν πράγματα οι άνδρες καθόλου. Δεν αντέχω που δεν με ακούει ο άνδρας μου. Από κάποιο σημείο και μετά, όταν το λες πολλές φορές, οι άνδρες παθαίνουν κώφωση. Αν ζητήσω από τον άνδρα μου να αλλάξει μία λάμπα πρέπει να κάνω αίτηση στο υπουργείο”, είπε αρχικά η Ναταλία Δραγούμη.

Η Ναταλία Δραγούμη είπε στη συνέχεια: “Μου έχει συμβεί σε γενική πρόβα να νιώσω από το άγχος μου να με ρουφάει η σκηνή. Το στόμα μου δεν μπορούσε να φορέσει τα λόγια, σαν να πάθαινα εγκεφαλικό. Έχει τύχει να διώξω άνθρωπο που με πλησίασε για να βγάλουμε φωτογραφία και ένιωσα φρικτά. Είχα στεναχωρηθεί”.

Για το εάν έχει χάσει κάποια δουλειά,  η Ναταλία Δραγούμη αποκάλυψε: “Είχα κλείσει μία δουλειά με καλά λεφτά και πήγα σε ένα πολύ ακριβό μαγαζί ρούχων να ψωνίσω και με πήραν τηλέφωνο να μου πουν ότι ακυρώθηκε. Το ζευγαρι μου θα ήταν ο Κόκλας και επειδή άλλαξε, δεν θα μου…ταίριαζε ο καινούριος”.

Κλείνοντας, η Ναταλία Δραγούμη είπε: “Είμαι εξαρτημένη από διάφορα αντικείμενα όπως η κηραλοιφή για τα χείλια και ένα συγκεκριμένο κραγιόν. Επίσης θέλω να έχω πάντα χαρτί κουζίνας στο σπίτι, το ψαλίδι να είναι σε συγκεκριμένο σημείο. Θέλω να έχω post it για να καταγράφω ό,τι θέλω, έχω και σουγιά, μαχαιράκι αν θες να κόψεις ένα μήλο, ένα τσιμπιδάκι… μπορεί να χρειαστεί”.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!