Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Μόνο στην έντυπη OnTime – Συγκινεί ο Κωνσταντίνος Παντελίδης για τον αδερφό του Παντελή: “Κάθε μέρα πονάω. Είναι όλες οι μέρες ίδιες για μένα”

Σπυριδούλα Τριάντου

Ραγίζει καρδιές ο Κωνσταντίνος Παντελίδης, ο οποίος κάθε χρόνο θυμάται τα “γενέθλια” του αδικοχαμένου αδελφού του, Παντελή.

Ο 24χρονος τραγουδιστής, που ακολουθεί τα χνάρια του αδελφού του, ανήμερα των γενεθλίων του, 23 Νοεμβρίου, με μια συγκινητική ανάρτηση για τον Παντελή, που χθες, αν τα πράγματα είχαν εξελιχθεί αλλιώς, θα έκλεινε τα σαράντα του χρόνια, “ραγίζει” καρδιές: “Όσες μέρες, μήνες, χρόνια κι αν περάσουν, εσύ θα λείπεις πάντα πιο πολύ από ποτέ”. Μάλιστα, στο λογαριασμό του στο Ιnstagram έχει δημοσιεύσει και αναρτήσεις των θαυμαστών του αδικοχαμένου τραγουδιστή. Λόγια όμορφα, βίντεο από συνεργασίες του, ακόμη και φωτογραφίες από τα πρώτα του γενέθλια. “Για μένα δεν αλλάζει κάτι σήμερα (σ.σ.: χθες). Πραγματικά. Από τη μέρα που “έφυγε” ο Παντελής νιώθω το ίδιο. Είναι για μένα όλες οι μέρες ίδιες. Κάθε μέρα πονάω. Όσα χρόνια και αν περάσουν, δεν θα αλλάξει κάτι γα μένα” δήλωσε στην “ON time” ο Κωνσταντίνος Παντελίδης, ενώ εξήγησε πως το φαν κλαμπ του Παντελή κάθε χρόνο τον θυμάται. “Αυτό είναι πολύ συγκινητικό και βλέπω πως κάθε φορά αυξάνονται οι φίλοι… Νιώθω όμορφα να θυμούνται τον αδελφό μου. Για μένα θα λείπει πάντα… Πολύ, μα πάρα πολύ” ολοκλήρωσε!

“Έφυγε” νωρίς

Ο Παντελής Παντελίδης υπήρξε ένας από τους πιο δημοφιλείς καλλιτέχνες στην Ελλάδα, στιχουργός, συνθέτης, πρώην ποδοσφαιριστής και υπαξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού, και είχε γεννηθεί σαν χθες, 23 Νοεμβρίου, το 1983. Ο ξαφνικός χαμός του τον Φεβρουάριο του 2016 σε τροχαίο δυστύχημα βύθισε στο πένθος την οικογένειά του και τους χιλιάδες θαυμαστές του. Εξελίχθηκε σε φαινόμενο στο χώρο του τραγουδιού. Έγινε γνωστός μέσα από βίντεο που ανέβαιναν στο ΥouΤube, αλλά η επιτυχία του εξελίχθηκε ραγδαία και μετατράπηκε σε είδωλο με δεκάδες χιλιάδες θαυμαστές. Ακόμη και τώρα, επτά χρόνια μετά το θάνατό του, ο Παντελής Παντελίδης εξακολουθεί να λατρεύεται. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι τα τραγούδια που κυκλοφόρησαν μετά το θάνατό του έγιναν τεράστιες επιτυχίες σπάζοντας κάθε ρεκόρ προβολών στο ΥouΤube.

“Σήμερα θα γινόσουν 40 χρόνων”

Συγκινητική ήταν και η ανάρτηση για τον τραγουδιστή από τον άλλο αδελφό του. Ο Τριαντάφυλλος Παντελίδης ανάρτησε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία του Παντελή στο Facebook κι έγραψε στη λεζάντα: “Σήμερα θα γινόσουν 40 χρόνων, Παντέλο μου. Λείπεις σε όλους μας όσο δεν φαντάζεσαι. Κάθε μέρα είναι και πιο δύσκολη. Κάνε μια μεγάλη αγκαλιά τον μπαμπά και θα τα ξαναπούμε”. Να θυμίσουμε ότι λίγα χρόνια αργότερα, τον Μάρτιο του 2023, ο πατέρας του Παντελή Παντελίδη πέθανε στο νοσοκομείο ΚΑΤ, έπειτα από εγκεφαλικό επεισόδιο.

Της Σπυριδούλας Τριάντου

Δημοσιεύθηκε στην έντυπη OnTime στις 24/11

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!