Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

O Γιώργος Χριστοδούλου κατά της Κάτιας Δανδουλάκη: “Να σταματήσουν οι κυρίες να το παίζουν κυρίες”

Ο Γιώργος Χριστοδούλου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day. Εκεί στράφηκε τόσο κατά της Μιμής Ντενίση όσο και της Κάτιας Δανδουλάκη.

Όσα είπε ο Γιώργος Χριστοδούλου

“Οι star πέθαναν. Υπήρξαν γιατί άξιζαν. Από εδώ και πέρα δεν υπάρχουν σταρ αλλά ξεστάρ. Να βγάινουμε και να λέμε ότι είμαι η μοναδική σταρ. Ποια σταρ; Για να δω ποιο είναι το βιογραφικό σου για να σε πω σταρ. Τι θα πει η Βουγιουκλάκη, η Λάσκαρη, η Καρέζη, Αρώνη, η Χατζηαργύρη; Για εμένα δεν υπάρχει καμία και κανένας. Έχω διαβάσει με τα ματάκια μου τα ίδια να το λένε. Η Μιμή Ντενίση λέει ότι είμαι σταρ. Τι σταρ ρε Μιμή; Πού σταρ; Έτσι βγαίνει ο καθένας και λέει ό,τι θέλει; Κι εγώ λέω ότι έχω δουλέψει στο Hlooywood και κάνω παρέα με τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο. Δεν μπορείς να βγαίνεις και να υπερθεματίζεις τον εαυτό σου. Κάποιοι πρέπει να μαζευτούν γενικότερα. Η σχέση μου με την κ. Ντενίση είναι καλημέρα, καλησπέρα, μία χαρά. Τίποτα άλλο” δήλωσε ο Γιώργος Χριστοδούλου.

“Θα σου πω ένα πράγμα και θα το σταματήσουμε εκεί. Ο Χρήστος Πολίτης είχε δίκιο, έχει δίκιο και θα έχει δίκιο. Τα υπόλοιπα εν καιρώ όταν φύγω από το θέατρο. Κάποια πράγματα πρέπει επιτέλους να μπούνε στη θέση τους και να σταματήσουν οι κυρίες να το παίζουν κυρίες. Έτυχε να τα ζήσω από μέσα. Επειδή είμαι από τους ανθρώπους και τους χαρακτήρες που δεν φοβάμαι, ξέρω τι έχει μέσα το παντελόνι μου. Τα ίδια με τον Χρήστο πέρασα κι εγώ” συμπλήρωσε ο Γιώργος Χριστοδούλου.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!