Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Συγκίνησε η Κέλλυ Κελεκίδου: “Πονάει η απουσία και να βλέπεις τον δικό σου άνθρωπο να υποφέρει”

Η Κέλλυ Κελεκίδου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Super Κατερίνα. Εκεί, μίλησε για τον έγγαμο βίο με τον Νίκο Κουρκούλη και τις απώλειες της ζωής της.

Όσα είπε η Κέλλυ Κελεκίδου

“Είναι δύσκολο και εύκολο παράλληλα να κάνουμε το ίδιο επάγγελμα με τον Νίκο. Νομίζω ότι οποιοδήποτε φυσιολογικό ζευγάρι περνά αυτές τις διακυμάνσεις κι αν έλεγα ότι σε εμάς είναι όλα τέλεια και τι ωραία θα είμαστε, θα ήταν λίγο ψεύτικο” δήλωσε η Κέλλυ Κελεκίδου.

“Έχω χάσει τη μητέρα μου σε πάρα πολύ μικρή ηλικία. Όταν νόσησε η μαμά μου ήταν 42 χρονών και στα 49 είχε πεθάνει, οπότε μπορώ να σου πω ότι έγινα πάρα πολύ γρήγορα μαμά γιατί είχα και την αδερφή μου, που ήταν 13 ετών. Στην πορεία έχασα τον πατέρα μου πριν από 4 χρόνια. Νομίζω ότι τα πάντα στη ζωή μας θα πρέπει να το αντιμετωπίζουμε με ψυχραιμία. Εκείνη την ώρα υπάρχει ένα μαγικό ραβδί, το οποίο στέλνει ο Θεός από πάνω και σου δίνει δύναμη να συνεχίσεις και να δεις ότι στον δρόμο σου υπάρχουν πολύ καλές στιγμές και θα υπάρχουν πολύ καλύτερες. Πονάει σαφέστατα η απουσία και να βλέπεις τον δικό σου άνθρωπο να υποφέρει. Παρόλα αυτά παίρνω μέσα από τα παιδιά μου δύναμη” συμπλήρωσε η Κέλλυ Κελεκίδου.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!